Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Det här är mina 3 viktigaste tankar inför loppet Bild: Hillevi Wahl

I Central Park ska jag räkna leenden, inte sekunder!

Publicerat: 2016-05-31   |  Hillevi Wahl

Hur mycket jag än försöker vilja springa Tjejmilen i New York under timmen så kan jag inte få mig själv att fokusera på det. 
Jag är så otroligt ointresserad av tider, minuter och sekunder. Är det något jag vill räkna, så är det leenden och upplevelser.
Det här är mina 3 viktigaste tankar inför loppet:

  1. Ta det lugnt i värmen. Det är värmebölja i New York, runt 25 grader - och så klämmer vi i med lite luftfuktighet på det. Det kan bli jobbigt för en ansträngningsastmatiker. Så jag kör på glädje och att hela tiden hålla ett tempo kroppen orkar med.
  2. Ta så mycket filmer du kan! Tjejmilen genom Central Park är ett once-in-a-lifetime-lopp för mig. Jag tror inte en enda kotte kommer att minnas vilken tid jag fick – efteråt. Däremot kommer mina härliga filmer av glada människor leva för alltid. Filmtajm!
  3. Spring nästan baklänges. Spring lite åt sidan. Spring långsamt. Highfiva så många du kan. Vinka och le. Töj ut varenda meter, sug ut varenda upplevelse till sista droppen. Spring för guds skull inte i mål för fort, spring långsamt så du kan få njuta längre.

Ni fattar. Tjejmilen i New York. Måste avnjutas. För er som undrar, så springs loppet med start vid Columbus Circle och sedan upp längs Central Park West fram till The Reservoir, därefter springer man genom parken lite snirkligt innan man landar nära 5th Avenue och vänder neråt igen. Om ni vill komma ut och heja. Vi kör med gul-blå tröjor. Och kanske en gul-blå keps. Om ni har tur.
Läs mer på http://www.springtime.se