Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Jag har tränat 106 pass på 106 dagar! Bild:

Jag har tränat 106 pass på 106 dagar!

Publicerat: 2016-05-18   |  Hillevi Wahl

”För träningsdagbok – det är bra!”
Det rådet fick jag av PT-Alexandra. Och just den grejen har jag fortsatt med. För det är bra att se att det händer grejer. Det ger mentala ”klappar på axeln”.
Efter löparlägret med Team Nordic Trail i Järvsö satt jag och antecknade – och insåg plötsligt att jag i söndags kört 106 pass under 2016.
Hundrasex!
Det är rätt makalöst. På bara tre och en halv månad. Himmel och pannkaka, Hillevi! Det har aldrig hänt förut. I hela mitt femtioåriga liv. Vilken grej.
Så hundrasex pass, på hur många dagar? Jag började räkna på knogarna, januari 31 dagar, februari 29 dagar, mars 31 dagar och 15 dagar i april, det blir… exakt 106 dagar.
Vad är oddsen?
Och hur sjutton har jag lyckats?
Svar: Genom att sänka ribban:
* Ett träningspass behöver bara vara 30 minuter. Men det kan också vara 60 eller 75 minuter. Huvudsaken att jag får upp pulsen och börja svettas.

Detta är ett så himla enkelt och smart knep att få träningen gjord. Tröskeln blir mindre. Man bara gör. Ibland har man krafter kvar och tar i lite extra. Ibland räcker det med en svettig halvtimme.
Att skriva upp i träningsdagboken ger också en extra boost.
De fem sista passen hade jag på söndagen i Järvsö: Morgonjogg, morgonyoga, upplevelselöpning, funktionell styrka och avslutningspass i Djävulstrappan. Det är med andra ord inte ett pass om dagen, utan vissa veckor är mer intensiva än andra. Andra får jag inte till livspusslet alls.
Men nu har jag svart på vitt i träningsdagboken: 106 pass på 106 dagar. Episkt.
Nu måste jag fira på något sätt. Kanske med 106 upphopp?