Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem. Bra ställe. Bild: Hillevi Wahl

Kära dagbok. Dag 3.

Publicerat: 2015-09-21   |  Hillevi Wahl

Elin plingade i klockan strax före sju i morse. Dags för yoga igen. Jag är egentligen inte alls någon yogamänniska och den här vansinnigt goda, men för mig ovanliga maten, gör mig otroligt pruttig. Jag var livrädd att plötsligt släppa väder mitt under en avancerad yogaövning. Och när jag berättade det för Manne efteråt utbrast han spontant:
”Jag med! Jag har pruttat oavbrutet sedan jag kom hit!”
Haha.
Efter frukost körde vi uteträning med crossfit-tema. I dag var vi bara fyra. De flesta av oss har rätt maxad träningsvärk vid det här laget. Men jag är så glad över att jag var med, det var så roligt. Elin och Elin kan verkligen entusiasmera och låta var och en köra på sin nivå.

Jag tog en promenad ner till havet och gjorde mig redo för att möta världen igen. Den där inloggade. Och alla barnen och mannen och bilarna och storstaden med allt sitt brus. Det var så tydligt att på den här ön, Svartsön, så behövde man inte ha något skyddsvärn uppe. Här blev man inte bombarderad. Här fick man bara vara den man var. I lugn och ro. Axlarna hade åkt ner en meter, kändes det som. Bröstet hade öppnats upp. Och jag tänkte, där nere vid vattnet, att jag ville verkligen försöka stanna i den här känslan. Jag ville ta med mig den känslan hem. Att vakna varje morgon och öppna upp mig för världen. Att vänta lite grand med att logga in.

Och jag är rätt övertygad om att jag kommer att åka iväg ut på landet och logga ut ibland. Det gör gott för själen.

Diplom