Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Hillevi Wahl på träningsresa i Portugal Bild:

”Mästarnas mästare var roligast, mamma!”

Publicerat: 2016-04-05   |  Hillevi Wahl
Kategori: Hälsa

Nu är det dags att åka hem från Portugal och Monte Gordo efter en helt fantastisk vecka med strålande sol, många skratt och lättklädda ben.
Veckan har gått så otroligt fort. Vart tog alla dagarna vägen?

Jag försöker kolla schemat för att se vad vi gjorde:

Morgonjogg och stavgång varje morgon. En sådan underbar start på dagen. Jag hoppas att jag kan ta med mig den vanan hem till Sverige nu är det börjar bli ljusare och varmare. Dessutom gick vi upp och ner för 8 trappor 6-7 gånger varje dag. Minst. Det satt fint i rumpa och lår.

Söndag: Juniorpass med bollekar på stranden, Strandlekar och stafetter, löpning och mingel med barnen i hotellbaren på kvällen. Lekarna blev ett bra sätt att lära känna de andra familjerna.

Måndag: Karateskola, Familjepass afro på plankan, löpning intervall, stege och föreläsning med Pär Johansson. En oförglömlig dag med många insikter och Lykkes glänsande i karatedräkten.

Tisdag: Mästarnas mästare på stranden, soma move på Plankan på stranden, Pricka tiden med familjen – ett roligt lopp där alla kör på sin egen nivå. After workout på strandbaren. Movitz gissade sin tid med bara sex sekunders skillnad. Vinnaren missade sin tid med en sekund! På 1,5 kilometer. Bra jobbat!

Onsdag: Core på Plankan med fina Elin. Underbart! Löpning och bad i poolen. På kvällen hade jag min föreläsning. Den där som blev bra fast den inte blev som den skulle, som jag skrev om i förra inlägget.

Torsdag: Bergspasset! Det underbara. Veckans höjdpunkt. Mera soma move på Plankan. Jag sprang för första gången på länge. Härligt! Och på kvällen hade Pär Johansson en väldigt underhållande frågesporttävling i baren.

Fredag: Familjepass crossfit på stranden, med Elliot! Så roligt det var, vad duktig och stark han är, min tolvåring! Löpning, bad i havet – det har det förresten blivit nästan varje dag. Vi har kastat oss i vågorna. Och skrattat så vi kiknat. På kvällen var det sista natten med gänget. Film- och bildvisning från veckan och prisutdelningar till max. Sedan drog vi iväg till ”Japanesen” en populär restaurang och rev nästan stället. Vidare till Nox för ivrig dans - och sedan i säng för att sova fort.

Lördag: Hemvändardagen. Eftersom bussen inte gick mot flygplatsen förrän 16.30 hann vi med både Afrodans och morgonjogg och en shoppingrunda på stan.

Som ni ser är det rätt mycket. Ändå känns det som om vi bara hann med en bråkdel av allt kul. Kanske ska det vara så, att man alltid längtar tillbaka.

Kanske är det höjden av lycka, att få njuta och längta. På en och samma gång.