Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

En utsikt man kan titta länge på Bild: Hillevi Wahl

Morgonspring, orientering och pricka-tiden-loppet

Publicerat: 2016-08-03   |  Hillevi Wahl

Ännu en dag med Springtimegänget i Sälen är till ända och ojojoj vad det känns i benen och mungiporna. Vi har sprungit, vandrat, orienterat, kollat in flowride och kämpat oss igenom pricka-tiden-loppet.

Vi har skrattat och pratat med våra nya vänner och lärt oss massor om allt från pokémonstrategier till multisport.
”Det går ju i ett!”, säger Lykke, 8.
Hon har helt rätt i det och jag känner nästan att det är ett ännu högre tempo här än när vi är på familjeveckorna i Portugal.
”Här är det ännu mer fokus på barnen”, sa en mamma som testat båda familjeträningscampen. Kanske är det därför man hänger med på allt. För barnen vill ju.

Men när jag satt en stund på verandan i solen med min kaffekopp och tittade upp mot de vackra bergen så tänkte jag att egentligen räcker det ju bara att vara här. Sjöarna och bergen är som tagna ur något vykort. Jag måste nästan nypa mig i armen för att fatta att jag verkligen är här.

Och alla är liksom radhusgrannar. Mitt emot oss bor sköna familjen Lans som har styrt upp hela veckan. Pappa Björn är gammal multisportvärldsstjärna och mamma Annika är typ världsbäst på allt annat. Deras barn är sådär underbart öppna och fina så man bara vill krama om dem. Och gör det.

Vi kände oss hemma direkt, fast vi aldrig har varit i Lindvallen förut. 

”Det bästa med Sälen är att det finns så mycket nya saker att göra här, som att åka lift och så”, säger Elliot 13. Och lägger snabbt till: ”Och träffa kompisar!”
Det säger en hel del om hur lätt det är att umgås här. Elliot har annars dagens bästa kommentar om Sälen:

”Det är som en liten smurfby!”
Kanske för att Springtimegänget har blå jackor, haha, men också för att det är som om det är en egen liten värld här, vid bergets fot.
”Det är nära till allting. Kan vi åka lift upp på berget? Ja. Kan vi gå och fiska? Ja. Kan vi gå och äventyrsbada? Ja!”, säger Movitz, 10 glatt.
Barnen springer fritt mellan husen och äventyren. Allt känns så tryggt. Det är förvånansvärt tyst, vilket är också en lugnande faktor.
”Det bästa tycker jag är att det är jättenära till utegymet. Och vi har snälla grannar som man kan gå till om man behöver något”, säger Lykke 8.

En bloggläsare frågade vad det kostar. Här kommer en liten sammanfattning:
Familjepaket: Från 995 kr per barn och 2 995 kronor per vuxen. Då ingår fritt deltagande på mer än 70 pass och aktiviteter, gratis föreläsningar, entré till äventyrsbad och gym under hela veckan, liftkort, bowling, flowride och avslutningsmiddag.
Boendet: 5 595 kr per lägenhet/vecka. (6 personer kan bo i en lägenhet.)
Resa tillkommer. De flesta tar bilen hit. Husdjur går bra att ta med, om man bokar det i förväg.

Läs mer på www.springtime.se