Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

PT-Alexandra höll ett bra tempo. Och höll dessutom ett vakande öga över oss. Bra! Bild: Elliot Wahl

Nej, det där med PT funkade inte för mig

Publicerat: 2016-04-17   |  Hillevi Wahl

Hur har det gått med din PT-träning Hillevi? Det frågade en kompis i veckan. Och jag skämdes. För det har inte gått alls.

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag tycker det är rätt tråkigt och konstigt. Det blev liksom alldeles för mycket fokus på mig. Man kunde tro att jag skulle gilla just det, jag som är en sådan bekräftelseknarkare, men nej. Det blev bara too much fokus på mig och mina muskler. Jag gillar ju mer tjohejet i en grupp. Där jag får peppa andra minst lika mycket som de peppar mig.

Och det har ingenting att göra med min stackars hårt slitande PT, Alexandra. För hon är bäst i hela världen! Klok och fantastisk och smart och inkännade och peppande. Jag älskar ju hennes gruppträningar med Stark & Glad, och tänker fortsätta att gå på dem. Och jag är himla glad över att vi hookade up, för nu har Alexandra och jag bestämt att vi ska jobba ihop och hon passar till och med min hund när jag är bortrest! Alltså, fattar ni grejen!

Det gäller att inte släppa de Goda Människorna. När jag sa till Alexandra att jag nog inte riktigt var PT-material, utan mer gruppträningsmänniska, så fattade hon precis: ”Helt rätt tänkt av dig, tycker jag.

Om du för stunden känner att gruppträningar passar bäst och ger dig mest så är det där du just nu ska lägga din energi!”