Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Spring frukost Bild: Hillevi Wahl

Och hur är maten då?

Publicerat: 2015-04-20   |  Hillevi Wahl

Många frågade om maten på träningscampet i Portugal. Bland annat Anna Andersson som är på campet just nu – det ska bli roligt att se vad hon tycker.
Eftersom jag hört så himla mycket ojande om maten därnere så blev jag positivt överraskad. Buffén på hotellet var stor och valmöjligheterna många. Många bra proteinkällor, som vi träningstokiga brukar kalla fisk, kött och äggmaten.
Vackert upplagt och mycket grönsaker och frukt och olika röror. Självklart fanns också pasta och rotfrukter.

Spring frukost

Frukosten var helt fantastisk med stekta ägg, kokta ägg och äggröra och bacon och havregrynsgröt och flera sorters bröd, många sorters pålägg, yoghurt och alla möjliga flingor, och frukt och egenpressad apelsinjuice från portugisiska apelsiner.

 Spring pasta

Lunchen åt man ute på stan. Alla rekommenderar sushirestaurangen ett kvarter bort som tydligen är något helt himmelsk, men eftersom vi inte gillar sushi så kan jag bara gå på hörsägen här.
Vi åt mycket på en liten mysig restaurang längs gågatan med Lady-och-Lufsenkänsla där barnen fick gigantiska tallrikar med spagetti med köttfärssås och vi åt goda jätteomeletter med sallad. Pris: 50 euro för fem personer, inklusive riklig dricks. Och racersnabbt wifi!

Spring frukost 2

Middagen på hotellet var helt okej. Ömsom vin, ömsom vatten. Vissa dagar var fantastiska matupplevelser, några portugisiska grytor var så goda så jag fick rysningar på ryggen. Andra dagar var rörorna knappt ätbara. Förmodligen för att våra svenska magar inte alls var vad vid den här maten. Det skar sig. Men då fanns det alltid bra alternativ.

Spring middag 2

Spring Middag

Behållningen med frukosten och middagen på hotellet var nog ändå samtalen vid borden. Kring dagens lockande träningspass eller gårdagens tankeväckande föreläsningar. Det var mycket skratt, många utbyten av tankar, tips och funderingar och hemadresser i Sverige, för oss som ville fortsätta vänskapen långt efter hemresan. 

Spring efterätt

Och efterrätterna var såklart toppen! Inga klagomål här, framför allt inte från barnen.