Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Nu åker vi! Bild: Hillevi Wahl

På träningsresa med min spretiga familj

Publicerat: 2015-04-12   |  Hillevi Wahl

Nu är jag hemma efter en helt magisk träningsvecka med hela familjen. Jag fick möjligheten att åka med Springtime till Monte Gordo i Portugal och föreläsa om Känsliga människor. Just föreläsningarna visade sig vara en mycket viktigare del än jag hade väntat mig.

”Jag går på alla föreläsningar!” sa en deltagare och hon var verkligen inte ensam. Ett träningscamp ger inte bara kroppen en härlig genomkörare – utan också själen. Man får så mycket kunskap och glädje med sig hem.
Innan jag åkte bad jag er läsare om frågor. Jag har själv varit så skeptisk till de där resorna – det ser ju himla roligt ut på bild, men är det verkligen någonting för sådana som mig? Eller för oss i min spretiga familj?
Och frågorna rasslade in. Är alla lika vältränade? Finns det olika nivåer? Kan otränade nybörjare hänga med och känna sig peppade snarare än otillräckliga? Finns det wifi? Hur är det om man reser ensam? Hur är de olika träningspassen? Hur är vädret? Hur är maten? Vad tycker ungarna? Funkar det något för alla åldrar, även småbarn och vältränade tonåringar? Är det inte väldigt kostsamt att åka på träningsresa?
Och så vidare.
Jag svarar på en fråga i taget. Ni får såklart gärna fortsätta fråga om träningsresor eller loppen eller annat. Maila mig på hillevi@hillevi.nu eller adda mig på Facebook och Instagram och kommentera där. Jag försöker svara på allt.

Afrodans med Elliot på plankan.