Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Vi vandrade tillsammans till liften som tog oss upp till bergets topp, därefter gick barn och vuxna ett par kilometer till den häpnadsväckande vackra Stensjön. Bild: Hillevi Wahl

Roliga cirkusövningar, fjällvandring och hinderbana

Publicerat: 2016-08-01   |  Hillevi Wahl

Ojojoj, vilken sprängfylld första dag vi har haft här i Sälen, där jag befinner mig på en Familjekulvecka med Springtime. Och den är inte slut än!
Nu har jag en liten, liten paus och tänkte att många säkert undrar vad man kan göra och hur man bor på en sådan här träningscamp för familjen i Sälen. Jo, det ska jag berätta:
För det första bor vi fantastiskt bra. Eftersom vi har hund med oss – ja, det kan man, för er som undrar – så har vi ett eget ”radhus” i Vasabyn, en minut från Lindvallens centrum. Det är otroligt lyxigt och stort med fyra rum, tio bäddar, välutrustat kök med allt man behöver inklusive diskmaskin, värmeskåp för blöta kläder och skor och två badrum. Ja, vi har till och med en egen bastu!
Det är ljuvligt med ett sådant fräscht basecamp. Familjen sov otroligt gott i de sköna sängarna när smög ut och kutade iväg i morse för dagens första pass. Så här har vår dag sett ut:

07.30 Morgonjogg i 30 minuter. Man springer i sin egen takt, eller går stavgång. Peppe tog oss med på en jättefin runda runt en liten vacker tjärn. När vi kom tillbaka till ”Plankan” vid bergens fot så körde härliga Anci rörlighet i drygt 20 minuter. Underbar start på dagen!

Snabbt hem och väcka familjen, äta frukost och få alla redo för pass nr 2:

10.00-11.30. Cirkuspass med par-akrobatik för hela familjen. Fantastiskt roligt. Vi fick testa lilla sockerbiten, stora sockerbiten, stå på varandras lår och lyfta flygande små människor. Det handlar om tillit och att våga använda kroppen i olika par-balansövningar. Skratten klingade i gymnastiksalen och instruktörerna Oscar och Anci var underbart peppande och stöttande. Härligt!

Snabbt hem igen och fixa lunch till hungriga gänget. Och matsäck till nästa pass:

13.00-15.00 Fjällvandring till Stensjön. Vi vandrade tillsammans till liften som tog oss upp till bergets topp, därefter gick barn och vuxna ett par kilometer till den häpnadsväckande vackra Stensjön. Där tog vi fram matsäcken medan barnens ögon glittrade över alla stenbyggnationer som människor och barn har byggt av de platta stenarna. De ville genast bygga egna. Succé! För mig som aldrig åkt lift förut var bara det en hisnande upplevelse.Hem till baslägret igen och pusta lite, vila fötterna och ta en kaffe innan det var dags att ge sig ut igen:

16.15-17.45: Multisport-hinderbana med Björn, Annika och Cirkus-Oscar. Rena militärträningsövningen i blåbärsdjungeln där vi fick gå på lina, springa upp och ner för lilla berget, åla oss under kamouflagenät, hänga i lianer och ta oss upp över och under en massa hinder. Buskul på riktigt. När vi blev trötta åt vi en handfull blåbär och körde igång igen. Väldigt bra övning för mig och Gunnar inför AIM Challenge på lördag också.

Nu sitter vi och hämtar andan igen innan det är dags för kvällens happening: 


18.30 Grillkväll med hela Springtimegänget! Då kan vi umgås och summera dagens aktiviteter och hitta nya kompisar.

I morgon laddar vi för morgonjogg, prova-på-flowride, pricka-tiden-loppet, yoga, after-workout-i skilodgebaren och föreläsning av Multisportkungen Björn Lans.

Läs mer på www.springtime.se