Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Portugal Bild: Hillevi Wahl

Sista-minuten-stressen inför Portugal

Publicerat: 2015-10-09   |  Hillevi Wahl

I morgon åker vi. Vardagspulsvinnarna och jag. Jag kan knappt tro att det är sant. Som vanligt stressar jag som en liten illa svedd iller innan jag ska resa någonstans, så att allt är klart innan jag kan åka.

Jag – projektledaren, egenföretagaren, skribenten, bloggaren, inspiratören, föreläsaren, men framför allt: Trebarnsmamman.

För plötsligt blev det minusgrader här i Stockholm och barnen hade av någon outgrundlig anledning vuxit ur sina höstjackor. Och en unge måste ha ny dator, en ska spela tennis och läxorna ploppar upp från alla håll. Körschemat är på sekunden, vem hämtar, vem tvättar, - och var har någon gömt tvättmedlet? - vem lämnar, exakt var? Och jag måste hämta ut min presslegitimation, det är sista dagen i dag, och jag måste ringa femtio samtal. Jag som dessutom har någon form av telefonskräck.
Plus allt det andra vardagliga. Som att skicka fakturor och skriva synopsis till nästa bok.
Puh.

Jag googlar. Vad blir det för väder i Portugal då? 23 grader och halvklart, ser det ut som. Men egentligen vet jag ju, att vädret inte är så himla viktigt där. Det är nästan skönt att det fläktar lite när man tränar järnet och kämpar sig igenom Bergspasset. Tänk att få en hel vecka där någon annan pysslar om en. När någon annan är projektledare, när jag bara kan låta mig själv bli omhändertagen och skönt utmattad på träningspassen. Som jag längtar! 

Men först ska jag bara stressa lite till…