Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Gunnar sprintar i träsket med Nordic Military Training Bild: Nordic Military Training

”Snart är jag under 100 kilo!”

Publicerat: 2016-05-25   |  Hillevi Wahl

Min man Gunnar och jag har ju en utmaning i sommar. Vi ska klara av multisporttävlingen AIM Challenge. Inför den har min man börjat träna med Nordic Military Training. Tanken var att vi skulle träna tillsammans, men familjesituationen blev lite komplicerad. Så vi får fixa och trixa med träningspassen. Det betyder att jag inte kan hänga över hans axel och säga till honom att kämpa när han försöker smita undan.
Så vi får ju kolla upp Gunnar, lite, eller hur?

Gunnar, hördudu, hur går det med militärträningen?
Hördudu själv, jodå, det går bra. I höstas så körde jag ju två pass i veckan men under våren så har det blivit ett pass i veckan med världens bästa gäng. Och det är fortfarande lika roligt och känns snäppet bättre än vid starten, nu orkar jag mycket mer!

Vad är roligast?
Det jag gillar mest är de explosiva snabba sakerna som t ex att rusa över ett träsk två och två på tio olika sätt. Otroligt roligt och uttröttande. Blir mycket skratt och glädje bland hela gänget då.

Vad måste du jobba mer på?
Armhävningar och björngång, där ligger mina svagaste kort.

Cyklar du fortfarande varje dag?
Ja, cykeln har varit på verkstad i några dagar men annars kör jag på med cykeln. Till det har jag appen Runkeeper för att se om jag ligger över eller under mitt snitt. Det gör det lite roligare.

Ryktet säger att du har gått ner i vikt, stämmer det? Hur mycket har du gått ner sedan du började träna med Nordic Military Training?
Det stämmer, sen jag började har jag gått ner åtta kilo och jag närmar mig mitt mål som handlar om att ta mig under hundra men de sista kilona tar lite mer tid. Men jag ger mig inte. Jag orkar mer vid varje pass och jag känner att jag återhämtar mig snabbt mellan varje övning.

Tror du att vi kommer att klara av sex timmar AIM Challenge i sommar?
Absolut, vi får fokusera på pannben och bara kämpa. Kommer att bli superkul!