Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Hillevi Wahl: Tänk att få jogga i Central Park! Bild:

Tänk att få jogga i Central Park!

Publicerat: 2016-05-23   |  Hillevi Wahl

Om bara ett par veckor är det dags. Jag ska få springa Tjejmilen i New York. Det är tretton år sedan jag var i staden senast. Och det är klart att själva loppet är resans höjdpunkt. Men det är annat som jag nästan måste nypa mig i armen för att få fatta att jag ska få göra:
Jogga i Central Park.
Fattar ni?
Morgonjogga i Central Park!

Det är som en dröm, som att vara med i århundradets bästa film – och ha huvudrollen själv. Central Park. Smaka på orden. Jag har faktiskt aldrig sprungit där, inte joggat där, inte ens smålufsat. Bara gått omkring i en småbarnströtthetsdimma när min äldsta var ett år gammal.
Nu ska jag njuta av varenda meter i joggarnas rektangulära mekka på Manhattan. Och göra mitt eget livs film med hjärtat och ögonen, bland cypressdungar och ekalléer. Kanske blommar körsbärsträden. Kanske doftar det himmelskt. Jag tror jag kommer att vara lycklig.

Jag ska springa längs Jacqueline Kennedy Onassis-dammen och se skyskraporna reflekteras i vattenytan. Jag ska väja för knähundar och paranta damer och snabba rullskridskoåkare. Om de fortfarande finns.
Jag ska tänka på alla kändisar som bor runt Central Park, och alla som strosat runt här och joggat här före mig. Bruce Springsteen, Paul Simon, Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz, Madonna, Woody Allen, Mia Farrow, hela Friendsgänget… Det har spelats in 200 filmer här. Och otaliga tv-serier. Och mycket musik.

Jag ska tänka på John Lennon och nynna på Strawberry Fields forever. Jag tror jag börjar nu: Let me take you down, cause I’m going to Strawberry Fields…

Läs mer om Tjejmilenresan till New York med Springtime här: www.springtime.se