Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Ulrica Seijbold tog två medaljer i VM i armbrytning. Bild:

Ulrica, 44: Jag älskar att tävla i ambrytning!

Publicerat: 2016-02-24   |  Hillevi Wahl

Trots att hon bara började med armbrytning för snart fem år sedan har Ulrica Seijbold redan lyckats samla på sig en diger medaljsamling: Ett VM-silver i höger arm, ett VM-brons i vänster, två EM-brons brons i höger och vänster.
”Man tävlar i viktklasser och åldersklasser. Eftersom jag är över 40 år så tävlar jag i Master damer”, förklarar hon.

Berätta, Ulrica, vilken är din roligaste match?
”Det måste ha varit den om bronset i VM i vänster, 2014 i Vilnius. Det var mitt första internationella mästerskap och jag undrade flera gånger om jag ens hade där att göra. När jag förstod att jag vunnit ett brons och kommit trea trodde jag att jag skulle svimma av lycka och stolthet!”
”Dagen efter var det dags för höger arm och då gick det ännu bättre med final och ett silver. Men bronsmatchen var klart roligast och den kommer jag aldrig glömma”.

Hur kom det sig att du började med sporten? 
”Min sambo Anders höll på med armbrytning när vi träffades. Jag följde med honom på tävlingar runt om i Sverige och tyckte att det verkade kul. På den vägen är det.”

Varför är det häftigt med just armbrytning?
”Jag älskar kombinationen av styrka och teknik. Du kan inte bara vara stark för att vara bra på armbrytning, teknik är jätteviktigt. Sedan har jag kommit på hur kul jag tycker att det är att tävla! Älskar spänningen och adrenalinkicken det är att stå vid ett armbrytarbord och att allt avgörs på några sekunder.”
”Och att jag har träffat och lärt känna så många nya härliga människor som finns i den här sporten. Människor som jag aldrig hade träffat utan armbrytningen.”
”Men kanske är det häftigaste ändå att jag har blivit stark. Jag tror aldrig att jag har varit starkare än vad jag är nu - snart 45 år gammal!”