Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Uteträning ger jubel i bröstet Bild: Hillevi Wahl

Uteträning ger jubel i bröstet

Publicerat: 2016-01-20   |  Hillevi Wahl

Jag har varit så orolig för att träna ute den här vintern. Exakt varför är svårt att förklara. Jag har ju tränat ute många vintrar. Men just den här säsongen har jag känt mig skör. Huttrat. Haft femton lager kläder på mig bara för att gå ut med hunden.
Därför var det ett stort framsteg i går för mig, att småjogga iväg till PT-Alexandras uteträning Starkochglad i Rålambshovsparken på tisdagskvällen. Parken ligger bara tio minuter hemifrån, vilket underlättade. Jag tog på mig två lager ullunderställ, min softshelljacka, mössa och tjockvantar. Plus icebugsen, såklart.

Och vet ni vad – jag frös inte det minsta!
Det var precis exakt lagom med kläder för en huttrig människa.

Så fort vi kom fram var det glada tillrop och hejsan svejsan.
”Det är en så härlig grupp, ibland går jag hit bara för att bli glad”, sa en deltagare.
Det märktes. Redan under den lugna uppvärmningsjoggen runt Rålis grönytor pratades det glatt om veckan som varit. 

Själva träningen utfördes i form av cirkelträning vid Boulebanan. Upplyst och bra. Och många tuffa, utmanande övningar. Men korta. Så allt var fullkomligt uthärdligt. Till och med de bulgariska utfallsstegen.
Vi gjorde dips och kaninhopp, burpees och planka med benlyft, balansövningar och utfallshopp. Kaninhoppen och burpeesarna gjordes mellan alla de andra övningarna. Mycket kul och lugnt och koncentrerat.
Någon hoppade över burpeesarna ett tag. Det går alldeles utmärkt. Man gör allting helt i sin egen takt.

Två varv hann vi med innan timmen var slut. Sedan sprang vi tillbaka till bron och stretchade lite.
När jag spände på mig ryggsäcken och sprang hem kände jag just det där jag inte har känt på så länge: Jublet i bröstet. Endorfinkicken. Glädjen! Javisst ja, så härligt var det att träna utomhus! Något helt annat än på svettiga gym.

Prova gärna ni också. Jag kör på tisdagari Rålambshovsparken, om ni vill träffa mig och träna. Men alla tider och info hittar du på: starkochglad.nu.