Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

Core, coreövningar, magövningar, plattmage Bild: Moa Alexandersson

Sommarplatt mage - eller ditt eget välbehag?

Publicerat: 2016-06-05   |  Leila Söderholm
Nu är snart sommaren här, perioden då mycket fokus hamnar på hur kroppen ser ut snarare än hur kroppen mår.

 

Vi har alla råkat trycka på en länk med något liknande som "beachen 2016", ”bikinikroppen” med i titeln. Något som kan skapa negativa tankar om din kropp och hur den inte ser ut snarare än att peppa dig till träning och det hela en ond liten cirkel. 

När man hamnar i de tankarna är det viktigt att tänka efter vem man ska känna sig vältränad och snygg inför? Är det för ditt eget välmående eller för alla andras behag. Om svaret på frågan är det senare, då rekommenderar jag dig att värdera om. Lägg i stället fokus på att börja gilla din egen kropp och att vara bekväm med dig själv.

Att ha en hälsosam och vältränad kropp ger dig själv många fördelar, du kommer orka mer och du blir mer bekväm med dig själv. Det viktiga är att hela tiden träna och vara hälsosam för din egen skull - inte någon annans.

Med det sagt kommer jag nu ge er ett träningspass fyra söndagar i rad som kommer styrka din bål. En stark bål ger en stolt hållning - en stolt hållning sänder positiva signaler om ditt välmående till hjärnan. Det kan man väl kalla en win-win situation?!

 

Skriv ut passet och sätt upp den på kylskåpet, du väljer själv hur många gånger i veckan du kör passet!

Du kan använda passet hur du vill, mitt förslag är att du bestämmer att du ska göra passet ett visst antal gånger varje vecka, måndag onsdag och fredag. Sedan kan får du ett nytt pass nästa söndag, så du får lite variation på övningarna. När du sedan har alla fyra pass kan du använda dem om och om igen!

Nu kör vi!
Kram Leila