Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Leila Söderholm vardagspuls blogg
Leila Söderholm

Leila Söderholm är hälsoinspiratör och personlig tränare. Här bjuder hon på sina bästa knep för att få in träning i vardagen.

Sofia stannar upp vid Abborrbacken Bild: Leila Söderholm

Sofia sprang Lidingöloppet 10 km

Publicerat: 2015-09-28   |  Leila Söderholm

Hej alla glada!

Följ Sofias Resa från överviktigt, trött och otränad småbarnsmamma till att ta beslutet att göra klassikern. Här i bloggen kommer ni få ta del av vad vi har gjort och hur hon tränade för att nå dit hon är idag. 

Igår gjorde Sofia en otrolig bedrift som hon aldrig hade gissat att hon skulle göra när vi började hennes hälsoresa. Sofia sprang en mil! Inte vilken mil som helst utan Lidingöloppets tjejmil som är tungt att springa, med helt galna och extremt långa uppförsbackar.

Sofia i spåret

Sofia har nu på riktigt börjat sin resa till att göra En svensk klassiker, den för tjejer. Beslutet tog Sofia när hon hade sprungit Vårruset och kände att det här funkar ju, jag kan och det går bra!

Jag kan bara säga att jag är så stolt över henne, hon har varit helt fantastisk och otroligt träningsvillig. 

Allt jag bett om har hon gjort på ett starkt sätt, hon har haft klara målbilder och en vilja av stål.

I gårdagens lopp kämpade hon på otroligt bra och sprang på i samma tempo. Vi gick uppför där Sofia kände att det behövdes, och i vissa backar behövs det verkligen! Sofia tog sig in på en tid som var över förväntan, framför allt kände hon sig pigg hela vägen och var så nöjd med att få springa sin mil.

 

Kom ihåg det, alla där ute, att alla prestationer du gör i livet är dina och de kan ingen ta ifrån dig!

Sofia i spåret

Sofia är nu en miltjej och det kommer hon att vara hela livet. Så håll utkik på bloggen för att följa Sofias resa med start idag, och missa inte kvällens vardagspuls där ni får följa Sofia ute i spåret!

Ha det fint, och se till att starta veckan med en bra dag! 

Kram Leila