Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

 • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
 • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Tina Löfström
Tina Löfström

Här bloggar Tina Löfström om de senaste rönen inom lyckforskning och personlig utveckling – hur dina tankesätt kan påverka hur du mår.

grattis på lyckodagen Bild: Pixabay

10 tips: Fira den Internationella Lyckodagen såhär

Publicerat: 2016-03-17   |  Tina Löfström

Den 20 mars firar världen den Internationella Lyckodagen. År 2012 beslutade FN att införa denna dag och sedan dess har målet varit att uppmana till handling för en lyckligare värld.

Förutom att lycka i sig är härligt, så finns det många orsaker till att fira: Lyckliga personer lever längre, är friskare, mer hälsosamma, har fler och närmre vänner, tjänar mer pengar, är mer produktiva, stressar mindre, är mer närvarande och så vidare. Ja, som du ser finns det gott om skäl att fira och gott om skäl att dela glädjen med andra!

10 tips: Fira den Internationella Lyckodagen såhär:

 1. Gör goda gärningar. Ta tillfället i akt att göra gott för någon annan.

 2. Meditera. Låt ditt sinne vila genom att ta en meditationspaus.

 3. Sätt ett mål i linje med dina värderingar. Vad är viktigt för dig och känns meningsfullt?

 4. Njut. Hitta njutning i det lilla och det stora. En god jordgubbe. Ett vackert moln på himlen.

 5. Sprid glädje genom att utstråla glädje. Delad glädje är dubbel glädje!

 6. Träna. Låt kroppen göra det den gör bäst och mår bäst av – röra sig.

 7. Tänk tillbaka på lyckliga minnen. Hur kändes det? Vilka sinnesintryck fanns? Vilka tankar tänkte du?

 8. Umgås med människor du tycker om. Kom närmre. Var nyfiken. Njut!

 9. Testa något nytt. Utmana dig och bara kör!

 10. Tacka för det goda i livet. Se allt det fina runtomkring. Uppskatta det.

Sprid glädjen! Dela detta inlägg på dina sociala medier så att så många som möjligt kan delta i festligheterna!

Grattis på Lyckodagen!! :)

Kram på er!
Tina Löfström
Följ Tina på facebook!