Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

 • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
 • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Tina Löfström
Tina Löfström

Här bloggar Tina Löfström om de senaste rönen inom lyckforskning och personlig utveckling – hur dina tankesätt kan påverka hur du mår.

semesterstada Bild: Pixabay

Semesterstäda tankarna

Publicerat: 2016-06-29   |  Tina Löfström

Sommar, ledighet och härlighet! Varför inte då passa på att göra en sommarstädning av tankarna, så att du har full kraft inför semesterfirandet!

 1. Lyssna
  Hur pratar du med dig själv? Det är inte ovanligt att man blir lite förfärad när man faktiskt tar sig tid att lyssna på hur man pratar med sig själv. Vi är många som omedvetet kan vara riktigt elaka mot oss själva och säga saker som vi aldrig skulle säga till någon annan. ”Jag är så ful i de här shortsen” eller ”Jag klarar ju inte att göra någonting ordentligt”.

 2. Rensa ut
  Dags att rensa bland tankarna. Hur vill du tala med dig själv? Vill du vara snäll? Städa då bort de tankar som gör motsatsen. Var ödmjuk mot dig själv när du sätter igång!

 3. Var din egen kompis
  Hur skulle din bästa kompis prata med dig? Se till att bara behålla tankar som är lika mjuka, varma, kärleksfulla och snälla som din kompis ord!

 4. Se dig ur ett större perspektiv
  Som människor är vi så många saker på en och samma gång. Vi är fulla med känslor, tankar, idéer, drömmar, klokhet och mål. Att då förminska sig själv till något litet och kritisera detaljer hos en själv är inte bara elakt - det är också väldigt orättvist. Träna på att se dig ur det stora hela och du kommer ha lättare att se allt det fantastiska!

 5. Städa bort elaka jämförelser
  Att jämföra sig är mänskligt. Men vi kan träna på att välja vilka jämförelser vi vill göra. Välj bort de elaka som får dig att känna dig förminskad och dålig. Lyft fram de goda jämförelserna där du blir fascinerad och inspirerad av de omkring dig. Lyft fram de jämförelser som får dig att känna dig stark och motiverad!

 

Många kramar,
Tina Löfström, Lyckoexpert
Följ Tina på facebook!