Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Tina Löfström
Tina Löfström

Här bloggar Tina Löfström om de senaste rönen inom lyckforskning och personlig utveckling – hur dina tankesätt kan påverka hur du mår.

semester Bild: Pixabay

Ta livstempen under semestern!

Publicerat: 2016-06-27   |  Tina Löfström

Semester, ledighet och härliga tider! Semester är för de flesta synonymt med årets lyckligaste period. Vi får göra precis vad vi vill, när vi vill, hur vi vill och det tillsammans med sol, spännande äventyr och tid med de vi älskar gör såklart att lyckan skjuter i höjden.

Jag längtar massor till semestern. Men jag längtar också lika mycket tillbaka till jobbet efter semestern. Men den känslan är inte självklar för mig. Den har inte alltid funnits där. Under många år i mitt liv har jag spenderat min tid på att stressa sönder mig den sista jobbveckan innan semestern och haft ångest sista semesterveckan inför att börja jobba igen. Ångest över att spendera den större delen av min tid med att göra något jag egentligen inte velat göra.

Är det ett liv värt att leva? Där man går år ut och år in och längtar efter helgen, lovet, semestern och varje dag vaknar med ångest inför den kommande jobbdagen – är det värt det?

Jag tycker att semesterperioden är en fantastisk möjlighet till rekreation. Att pausa livet som snabbt rullar på, att stanna upp och hitta tid för reflektion, målsättning, riktning. Att se över sina värderingar. Att njuta av allt det fantastiska som vår vackra, svenska sommar erbjuder. Att få tid att ohämmat umgås med vänner, familj, nära. Att hitta på roliga äventyr, både spontana och planerade. Dessutom är semesterperioden en utmärkt reality check för att ta tempen på hur livet känns i sin helhet. Längtar jag tillbaka till vardagen? Ser jag fram emot att komma ur semesterbubblan in i vardagen igen?

 

Många kramar,
Tina Löfström, Lyckoexpert
Följ Tina på facebook!