Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling bjuder på tjejmiddag Bild: Mia Rossling

Girls, girls, girls!

Publicerat: 2016-10-28   |  Mia Rossling

Äntligen var det tid för tjejmiddag, denna gång hemma hos mig! Vi är ett gäng lovley ladies som hållit ihop länge, länge och om man jämför hur mycket vi brukade hänga (typ 24 timmar om dygnet) är det nära en katastrof så sällan vi lyckas få till det numera! Med vi ser det som en fas.

Nu var det i alla fall dags för en höstmiddag och jag bläddrade lite efter inspiration i några kokböcker, älskar att bläddra för inspiration, men jag får nästan alltid beslutsångest och så slutar det med att jag lagar någon gammal favorit ändå. Men nu så! Jag hittade underbara Sandra Mastios bok "Mat av Mastio" som jag har fått personligt signerad då hon var hos oss i Vardagspulsstudion och lagade sin ljuvliga mat. Det blev pumpasoppa på menyn! Jag gav mig på den redan kvällen före, har ju hört att det blir ofta godare ju längre en soppa får dra och tyr var nog det eftersom jag brände fast första batchen... (detta är inte att rekommendera då det tar cirka 30 min att skära en pumpa!). Som tur var hade jag dubbelt upp så det var bara att köra igen - å god blev det! Högsta betyg från tjejerna, hade även lite goda ostar och lavinbröd till.

Sen bjöd jag på "Mamsens äppelkaka" (bytte ut vetemjölet mot mandelmjöl/kokosmjöl) med vaniljglass. Det var inte dåligt det heller! Även om det var längesen vi alla sågs, så kändes det som vanligt som igår.

Jag är på vänskap väldigt rik och tack Sandra för god soppa, på pumpa istället för spik!

Rostad het pumpasoppa

Pumpasoppa med lime

Så gör du världens enklaste och godaste äppelkaka