Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling har fixat kalas för sin mamma som fyller år Bild: Mia Rossling

Grattis världens bästa Mimmi!

Publicerat: 2016-10-21   |  Mia Rossling

Vi hade sådan tur att min mamma, tillika Bobos mormor (som han kallar Mimmi) hade ett inbokat jobb här i Huvudstaden, lagom till sin födelsedag! Det är ibland jobbigt och trist att bo långt ifrån sin närmsta familj, men som tur är kommer både Mimmi och pappa/morfar upp ofta och hänger med oss. Mimmi har alltid varit en riktig firare - många har de fester varit och stora som små kalas som hon satt ihop genom åren och ja, det har blivit några stycken... Ni kanske har sett ett av dem, Bobos 4- årskalas i somras?

Jag har fått så många roliga och fina kalas så därför är det extra mysigt att få fira Mimmi på hennes dag. Sen behöver det ju inte alltid vara så storslaget, det viktigaste tycker jag, det är att man får kaffe och någons sorts tårta på sängen med paket, gärna många små paket. Att man får hitta på nåhot mysigt tillsammans under dagen och därefter det viktigaste - att dela en GOD middag med GOD dessert. Jag bjöd på färsk lax i ugn, citrongräddsås, ångade grönsaker och potatis, mums!

Sen blev tyvärr klockan väldigt mycket innan desserten i form av den "glömda kakan". ( trots många försök så gick det inte att "glömma den", den blev ju aldrig klar!) Hade velat ha den segare men den blev OK ändå), en marängtårta med färska bär och vaniljgrädde med lemoncurd... Dock tyckte tydligen Mimmi att den var så god att hon även åt upp pappret som fastnat i botten.

Grattis och hurra, väldens bästa Mimmi på din dag!

Blev du också sugen på marängtårta? Blev du också sugen på marängtårta? Här är några recept!

Marängrulltårta med citronkräm (extern länk)