Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling morfar Bild:

Morfar på besök!

Publicerat: 2016-05-06   |  Mia Rossling

Så var det äntligen dags för morfar att komma och besöka oss här i storstan, och han kunde ju inte valt en bättre vecka – våren är ju här! Pappa Kenth har själv tidigare bott i Stockholm och jag vet att han har en del av sitt hjärta här, det känns altid extra bra när han kommer. Och Bobo hade såklart längtat efter ”roffa”, han hade bland annat sparat lite ”bubbelplast” som han ville skrämma honom med (ni vet ju hur gött det smäller när man trycker på de där) och sen hade han ett antal skråmor som han var ivrig att visa upp.

Just nu är det en intensiv period så morfar får vara lite in charge för att hämta på förskolan och laga mat. Samtidigt passar han på att hjälpa till med att slipa knivar, avkalka kaffemaskinen och borra upp ett och annat på väggarna - en riktig handy man när man som bäst behöver det alltså! Pappa Kenth är nybliven pensionär och förutom att laga mat och spela golf så har han nyligen skaffat en ny vana, att varje morgon dricka en liten specialdryck för att hålla sig pigg och stark. Vinäger som använts i medicinsk syfte sen lång tid tillbaka, och honungens läkande effekt har vi ju känt till ett tag.

Så plötsligt fick han bara för sig att han skulle testa, jag ger er;

KENTH AGENTS SUPERDRINK

  • 1 msk honung
  • Lös upp i kokande vatten 1 msk vinäger (det får gärna vara en ofiltrerad, ekologisk äppelcidervinäger, just farsans sort lagras tydligen även på ekfat)

Låt svalna något, drick. Tydligen är det gott också! Måste testas. Själv dricker jag färskt ingerfärsvatten varje morgon, jorå, men man kan ju alltid variera sig!