Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling Bild: Vardagspuls

Nu kör vi 2016!

Publicerat: 2016-01-29   |  Vardagspuls-Mia

Året som gick, jag har väl aldrig varit så aktiv sen dagis och jösses vad mycket konstiga, utmanande, knasiga och roliga grejer jag har fått möjlighet att prova!

Nya hälsotrender och träningsformer avlöser ju varandra så det var bara att ge sig i in djungeln av flygande yoga, träning från stenåldern, gå på lina och rida på en plasthäst för att nämna några.

Året började med ett hälsotest med tränaren Christer Skog, resultaten var väl inte de bästa om man uttrycker det mild. Här var jag, mamma till en treåring, frisk och kry (för det mesta) och med alla möjligheter som finns i vår moderna värld och så hade jag UNDER medelnivå på fystestet – skämmes!

Vad kunde då passa bättre än att ge sig rakt in i matchen, för första gången med en bättre hälsa i fokus istället för alla konstiga dieter och påbörjade gymkort färskt i minnet. Kommer aldrig glömma en norsk ”sjukhusdiet” som min kompis och jag kokade ihop... en lök- och kålsoppa som skulle förbränna riktigt bra, denna skulle men äta till frukost (!), lunch och middag. Alltså, gasproduktionen som utvecklades vill jag inte utsätta någon levande för igen (höll på att förlora en vän på kuppen av mitt förpestade vädersläpp!). 

Nej, dieter är vi klara med nu, va? Alla som är trötta på det räcker upp en hand! 

I början av hösten fick jag så göra ett nytt fystest och jajamensan – visst hade det gett resultat! Kände mig väldigt stolt och glad och även om jag inte blivit en helt ny människa (som jag varje gång jag tidigare köpt ett gymkort har trott att jag ska bli, träningsfreak osv), så har jag faktiskt förstått poängen med långsiktigt tänkande och att få in hälsotänket och framförallt de enkla knepen i vardagen.

Vill passa på att tacka alla inblandade för all pepp under de olika aktiviteterna, det är verkligen halva nöjet att få möta folk som brinner så mycket för vad de gör – så inspirerande!

Men mest av allt vill jag tacka alla er som tittar på Vardagspuls och delar med er på Facebook och på här på vardagspuls.se – ni är ju de som gör att man alltid vill ge lite mer – TACK.

Nu ser jag så mycket fram emot vår tredje säsong, på vår nya plattform som ligger helt rätt i tiden med webb-TV – Expressen.se. Jag och Kristin sänder live varje mån-tors kl 13-13:30 och som vanligt diskuterar vi aktuella ämnen, ger en massa tips, lagar god mat och får besök av fina gäster - och så kan ni ju såklart alltid hitta oss dygnet runt här på vardagspuls.se.

Nu kör vi Vardagspuls 2016, hoppas vi ses!

Kram Mia

Ps. Nu har vi även vår egen Youtubekanal! Se de senaste och tidigare klipp och prenumerera gärna. 

Instagam: Vardagspuls, Miavardagspuls
Facebook: @vardagspuls