Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Vardagspuls-Mia besökte Köpenhamn med vönner för att gå på Beyoncés konsert Bild: Mia Rossling

Queen B gav mig superkrafter!

Publicerat: 2016-07-27   |  Vardagspuls

Så var Dagen B här - detta hade jag sett fram emot länge, en helg med vännerna i Köpenhamn och så Beyonce live! Vi möttes på en långlunch denna heta sommardag på klassiska Café Victor. Några hade flugit från Stockholm, ett par från sommarstället i Falsterbo och jag då från "Sundets pärla", Helsingborg - dessutom tajmade min kära syster å hennes kille in att landa från Mallis just i Köpenhamn samma EM så det blev extra härligt!

Efter en kort shoppingtur till danska Ilum blev det en quick fix på hotellet och sedan var vi redo för våra "Behive-tickets" vilket innebar att vi stod väääldigt nära scenkanten längst fram, lyxigt värre och det pirrade i hela magen när det var dags för showstart! Med Beyonce så VET man ju bara att det skulle bli speciellt men herre jösses vilken start, jag stod bara och gapade! Och i efterföljande två timmar hade jag dansat, sjungit, gråtit en skvätt å svettats en hel del!

Denna superkvinna har förutom ett unikt artisteri en inverkan på mig (och på så många andra) att det känns som att hon delar med sig av sina superkrafter på nåt sätt.. Och att hon orkar! Jag skämdes nästan lite av att ha ont i fötterna i mina skor efter hennes vilda dans, skyhöga dojor och kutande ut å in på scen i flera timmar!

Detta lever jag på länge. Och jag kände att jag fick nya superkrafter, ska börja planera lite inför augusti - det är verkligen dags att få in en bra träningsplan...

Kanske ska börja dansa?!