Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Tre dagar bröllop i Toscana Bild: Mia Rossling

Tre dagar bröllop i Toscana

Publicerat: 2016-10-17   |  Mia Rossling

Oj, oj vart ska man börja - det är ju verkligen inte varje dag (eller år) som man blir bjuden till bröllop i dagarna tre, i Toscana.

Brudparet älskar Italien och bjöd in till denna kärlekstillställning för ca 1,5 år sedan... det var alltså en efterlängtad resa vi gav oss av på och vi skulle inte bli besvikna.

Vi landade i Florence och tog oss sedan direkt till en liten by, Panzano där vi skulle spendera första natten och besöka den kände slaktaren i byns köttrestaurang (jag var liiite nervös efter min lilla detox veckan innan men det gick så bra så). Det blev en "köttfest" utan dess like med ca 7 olika rätter, det ena mörare efter det andra - jag äter inte kött så ofta längre men var det någonstans men skulle göra det var det här!

Dagen efter tog vi en tur till en otroligt vacker vingård, riktigt spännande att se processen och kul att få smaka de olika sorters vinerna. Vidare upp genom den magiska naturens serpentinvägar kom vi så till själva slottet där bröllopsfest i dagarna tre skulle hållas, ovanför den lilla byn Galore in Chiani. Brudparet var helt ljuvliga när de sa ja till varandra under ett överraskande åskväder med tillhörande ösregn och sen dansade vi på slottet hela natten!

Dagen efter var det yoga med fri utsikt över Toscanas berg och dalar, en lång brunch och som om inte allt var nog avslutade vi denna magiska helg med ett besök i vackra Siena och en riktigt god lunch, äkta italian style i Florence.
Ett minne av kärlek och smakupplevleser, för livet – tack!