Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Eurovision Frans Vardagspuls-Mia Bild: Mia Rossling

Ute ur eurovision-bubblan

Publicerat: 2016-05-19   |  Vardagspuls-Mia

Så var man ute ur bubblan – å fy bubblan vad kul det har varit! Jag gästspelade alltså i årets Eurovison med uppdraget och äran att vara en del av Svenska Delegationen och bidraget ”If I Were Sorry”, framförd av allas vår Frans.
Förväntningarna var ganska höga, har jobbat med ”Mello” under många år och även tidigare varit med på Eurovison, men det här var tio gånger bättre än jag trott!

Först jobbade vi med förberedelser, dels av själva numret om skulle uppdateras för att passa den nya scenen (hur snygg var inte scenen?!) men samtidigt behålla enkelheten i inramningen från tidigare. Sedan var det planering av rep, aktiviteter, sammankommer, officiella besök och intervjuer, intervjuer, intervjuer – och en hel rad festligheter!
 
Jag återkommer nog en tid framöver (hoppas ni gillar det ; ) med tillbakablickar. Det jag vill dela är den unika helt obeskrivliga känslan av att vara en del av något stort där sammanhanget bygger på gemenskap och upplevelse. Att få vara på plats under direktsändning, i Globen och Green Room, mitt i nålsögat och ta del av en förstklassig scenshow (INKLUSIVE EN VÄRLDSARTIST SOM JUSTIN TIMBERLAKE!) - då stannar världen upp för ett tag. Då är man så mycket det bara är möjligt här och nu - inget annat är möjligt. Att dela detta med underbara människor med både självdistans och humor som hela vårt team innehöll - då är det banne mig Larger than life. Tror jag lever några extra veckor av detta! Hoppas att ni också gillade det.

Men nu när vi kommit ut ur Globen, vill vi gärna ha tillbaka sommaren, tack på förhand.