Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

 

Jess Glynne framförde sin nya hit Take me home i Vardagspuls 4/9.

”Jag älskar Sverige”

Jess Glynne framförde sin nya låt live i Vardagspuls

100 miljoner spelningar på Spotify och fem listtoppar i England.
Musikfenomenet Jess Glynne besökte Vardagspuls och framförde sin nya låt i programmet.

Publicerad 2015-09-03 | Vardagspuls

Just nu toppar Jess Glynne, 26 år, listorna i England med låtar som ”Hold my hand” och ”Right here”. Hon har också haft fem topplaceringar – något som bara en kvinnlig artist, Cheryl Cole, tidigare har lyckats med. 

Som 15-åring deltog Jess i X-factor i England men blev utslagen direkt efter  audition. Tio år senare tog karriären fart på allvar. Nu jämförs hon med artister som Amy Winehouse och Whitney Houston och har redan blivit ett fenomen på Spotify med över 100 miljoner lyssningar.

Jess Glynne var gäst hos Agneta Sjödin i Vardagspuls:
Se hela intervjun här

Välkommen Jess Glynne! Det är en ära att ha dig med i programmet.

– Tack för att jag fick komma. 

Vad tycker du om Sverige hittills?

– Jag älskar Sverige, jag har varit här flera gånger. Det är så vackert, jag önskar att jag kunde vara här mer.

Ja, du har släkt i Sverige.

– Precis, jag vet faktiskt inte var i Sverige de bor, men jag träffade dem precis innan jag kom hit, det var jätteroligt.

Ditt album gick direkt upp på förstaplatsen. Hur firade du?

– Jag firade under en hel vecka och det var ganska så galet. Tillsammans med bandet och med familjen. Det var middag, drinkar och party. Och eftersom jag har haft så fullt upp med musiken var det rätt så intensivt. Men fira måste man!

Tidigare i år gjorde du en operation – berätta om den.

– Jag hade jobbat lite för mycket och stämbanden är ju muskler, jag hade överansträngt min röst, jag hade knutar på stämbanden. Det enda sättet att få bort dem var att operera, så det var den enda lösningen.

Vad var din största oro?

– Att något skulle gå fel. Det är otäckt när det handlar om att operera rösten, att jag aldrig skulle få min röst tillbaka. Men allt gick bra.

Och kort därefter toppade din låt topplistan. Var det något du hade räknat med?

– Nej, jag hade inte väntat mig det överhuvudtaget. Jag blev självklart tacksam och det var en enormt känslosam upplevelse, jag hade jobbat så hårt för det.

Jag läste att du skrev 100 låtar till ditt första album.

– Ja, jag skrev så mycket för att verkligen hitta rätt, vad som verkligen var jag som artist. Och för att hitta dit var jag tvungen att testa och göra många olika saker musikaliskt.

Var hittar du din inspiration?

– Från livet. Livet  är inspirerande i sig. Artister som Amy Winehouse är också en stor inspiration.

Någon svensk artist som inspirerat dig?

– Jag känner faktiskt inte till så många svenska artister, Avicii är svensk va, och ABBA va?

Du turnerar i Storbritannien nu?

– Ja, och det är jättekul, om en vecka åker vi till USA där vi ska turnera runt i 2,5 veckor. Det blir tolv stopp.

I dag ska vi lyssna på din nya låt ”Take me home” – berätta om den.

– Det är en personlig sång. Jag började skriva den när jag var ganska så nedstämd. Samtidigt ville jag ville skriva något med hopp i – inte en som var sorglig eftersom jag inte är en sorglig person. Men det är viktigt för mig att skriva musik med ett budskap. Låtar som jag älskar har ett bra budskap, det är viktigt för mig.

Tack så mycket, Jess, nu är det dags för dig att gå upp på scenen.

– Tack så mycket för att jag fick komma hit!

Här kan du lyssna på Jess låtar