Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 20 februari

 

Kocken Christian Hellberg lagar olika varianter av pizza för hela familjen. Live från tv-soffan hemma hos Pernilla Wahlgren med familj. Kristin Kaspersen delar med sig av sitt eget recept på pizza av blomkål. Love Antell dyker upp, spelar en låt och pratar om mat. Nya hollywoodsvensken Alexander Karim gästar och vår fredagsreporter Farao Groth spanar trender. 

Torsdag 19 februari

 

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, om att sitta är det nya röka. Patrik Andersson, mannen bakom Somalia bandy, hälsar på och berättar om sitt nya integrationsprojekt. Ulrika Brydling lagar en vegetarisk chili och lär oss att hacka grönsaker. Pia Johansson är dagens gäst. Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 18 februari

 

Louise Hallin tipsar om hur du minskar vardagsstressen. Samtal i studion med Louise Hoffsten. Rapport från mördarbacken i Falun med Torgny MogrenCharlotte Kalla visar hur hon tränar. Ida Backlund har gjort succé med sitt löshår och lägger om Mias hår. Patrik Isaksson lagar thaisoppa med kyckling. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 17 februari

 

I kvällens program träffar du alla huvudrollsinnehavarna från filmen Cirkeln. Vår dietist Anna Ottosson hjälper ett gäng undersköterskor att komma i form utifrån deras olika behov. Huskocken Ulrika Brydling lagar raggmunkar på jordärtskocka. Du möter också Isabella Lövengrip i ett samtal om föräldraskap. Programledare: Kristin Kaspersen.

16 februari – premiären

 

Vem är starkast av Mikael Tornving och David Batra? Det får du se i programmet. Carola – mer populär än någonsin efter 30 år som artist. Möt henne i ett förtroligt samtal med kvällens programledare Kristin Kaspersen. Vardagspuls och Ulrika Brydling lagar en härlig citronlax med stomp. Och så visar Leila Söderholm sina bästa övningar för vardagsträningen.

Publicerad 2015-02-17 | Vardagspuls