Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 8/5

 


Matilda Hammaström satte upp sin kontaktannons över hela Oskarshamn. Nu berättar hon om jakten på den rätte. Vardagspuls-Mia har en överraskning som kan hjälpa henne. Maria Wells framför sin nya singel med text av Camilla Läckberg tillsammans med sin man Robert Wells. Hockeylegendaren Börje Salming gästar studion med sin dotter, friidrottslöftet Bianca Salming, och berättar om hur det är att vara idrottsförälder. Ulrika Brydling lagar primörmiddag. Programledare: Kristin Kaspersen.

Torsdag 7/5

 


När blir träning farligt och vilka är varningssignalerna? Överläkare 
Anders Hansen reder ut överträning och ortorexi. Wendy Pokorny var drabbad och berättar om vändningen. Carl Cederström, författare till Wellnessyndromet, pratar om hur hälsoideologin kan vara skadlig. Vi har också träffat doldisstjärnan i Paul McCartney-familjen, fotografen Mary McCartney, aktuell med ny utställning. Och så berättar före detta paret Lena och Paolo Roberto hur man blir vän med sitt ex. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 6/5

 


Hur får man sexlivet att fungera när man fått barn? Psykoterapeut Louise Hallin ger tips och råd. Bloggaren och fyrabarnsmamman Malin Wollin lagar sin paradrätt som barnen älskar. Och så berättar Biggest loser-deltagarna Jonas Brodd Rolfsson och Karin Svärd om tiden efter programmet som kom att förändra deras liv. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 5/5

 


Hur får man sina aktiva barn att äta tillräckligt? Dietisten Jennie Johansson tipsar om bra mellanmål. Artisten Meja framför sin nya låt och pratar om att upptäcka nya talanger. Och så möter vi Polarprisets vd Marie Ledin som tar pappa Stikkan Anderssons arbete vidare. Programledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 4/5

 


Oscar Jöback
visar övningar för utegymmet. Vardagspuls-Mia är i Malmö och springer årets första Vårrus. Fannie Vestermark visar hur man gör för att hitta bra mat i containrar. Miljöexperten Anna Jiremark tipsar om hur vi kan bli mer miljösmarta. Trollkarlarna Brynolf och Ljung trollar i studion. Christian Hellberg lagar pannbiff med morötter och rostad vitlökskräm. Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-05-04 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8