Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 13/3

 

Läkaren och författaren Bea Uusma berättar om sitt livsprojekt: Andrée-expeditionen. 
Tre år har gått sedan Amanda Fondell vann "Idol". Hon kommer till studion och berättar om vad som hänt sedan dess och framför nya singeln "Running". 
Killarna bakom Juiceverket, Andreas Wilson och Sebastian Berggren, pratar om den stora juicetrenden. 
Ulrika Brydling lagar "grand aioli" med grönsaker. 
Programledare: Agneta Sjödin.

Torsdag 12/3

 

”Bloggen blev min räddning”.  Sjukamparen Nadja Cassadei drabbades av cancer mitt i idrottskarriären. Sjukdomstiden skildras naket i en aktuell fotobok. Tävla om boken på vardagspuls.se 
Måns Möller är i studion. Tillsammans med programledaren Agneta Sjödin ska han cykla från kust till kust i USA. Målet är att samla in pengar för att barn med särskilda behov ska få möjlighet att idrotta. 
Dessutom ska vi prata om diabetes typ 2 som ökar men som faktiskt kan förebyggas med livsstilsförändringar. Vardagspuls läkare Viveca Gyberg chattar om diabetes redan nu Vardagspuls.se
Ulrika Brydling lagar asiatisk grönsakssoppa. Testa gärna den.

Onsdag 11/3

 

Rallystjärnan Tina Thörner hjälper numera skoltrötta ungdomar. På två år lyckades hon helomvända en klass i Enköping.
Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin är på plats och i dag handlar det om tonåringar. Chatta med Louise här bredvid.
Fyrabarnsmamman Sofia Wistam är också här och pratar tonåringar.
Dagens paradrätt lagar ingen mindre än skolminister Gustav Fridolin: en räkpaj med romsås och sallad. Programledare: Agneta Sjödin.

Tisdag 10/3

 

Vår dietist Anna Ottosson tar sig an ämnet socker. Dessutom kommer årets fotbollsförälder Leo Bernava. När hans då 7- årige son inte fick plats i laget startade han en fotbollsklubb där alla är välkomna. Albin Johnsén och Mattias Andréasson framför sin succélåt "Frank" som handlar om Albins son som föddes alldeles för tidigt. Christian Hellberg lagar olivbakad torsk. Programledare: Agneta Sjödin.

Måndag 9/3

 

Vardagspuls tränare Oscar Jöback hjälper oss att hitta motivationen utifrån våra personlighetstyper. Melodifestivalaktuella Jon Henrik Fjällgren framför genombrottslåten "Daniels jojk" på Vardagspuls scen. Daniel Mendoza, grundare av Good News Magazine, intervjuas av programledaren Agneta Sjödin om varför goda nyheter behövs. Kocken Christian Hellberg lagar lammfärsspett – och steker citron.

Publicerad 2015-03-10 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8