Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 20/3

 

Skådespelaren och före detta gladiatorn Micke Spreitz berättar om sin tuffa uppväxt. Fredags-Farao utmanar gladiatorerna Delta och Amazon, som också finns i studion tillsammans med gladiatorn PansarThe Poodles spelar sin nya singel "The greatest". Stjärnkocken Björn Frantzén lagar lyxiga sallader. Programledare: Kristin Kaspersen.

Torsdag 19/3

 

Vardagspuls läkare Anders Hansen pratar om fördelarna med ADHD. Vi har träffat Malin Roca Ahlgren som skrivit boken “Coolt med ADHD” och hennes dotter Maja. 17-åriga Klara Gunnarsson övervann sin leukemi, nu startar hon ett projekt för att hjälpa unga cancerdrabbade att bestiga Kebnekaise. “The world is mine” sjunger Mahan Moine och vi hoppas på guld för Damkronorna i hockey-VM i Malmö. Några av spelarna kommer hit med Leif Boork. Och Ida Björnstad har hittat och avslöjar "nya Ida". Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 18/3

 

Komikern Mårten Andersson föreställning Under ytan handlar om att söka bekräftelse. Han kommer till Vardagspuls och pratar med programledaren Kristin Kaspersen. Två kommunalråd från Övertorneå har en utmaning till sina kollegor i landet. Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin berättar hur du kan begränsa barnens skärmtid. Let´s dance-aktuella artisten Nanne Grönwall hälsar på och gör sin paradrätt, en smaskig köttfärslimpa. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 17/3

 


Clara Lidström
, som driver bloggen "Underbara Clara", och internetforskaren Anna-Karin Nyberg ger råd om hur du kan minska barnens skärmtid. Dietisten Anna Ottosson tipsar om bra frukostar och gör egen granola tillsammans med dottern Agnes. Kocken Ulrika Brydling lagar grönkålswraps med blodapelsin- och valnötssallad. En dag berättade Jesper Molins pappa att han kände sig som kvinna och ville byta namn till Kamilla. De är båda i studion och pratar om sin resa med kvällens programledare Kristin Kaspersen.

Måndag 16/3

 

Jonas Björkman berättar om "Let's dance" och nya jobbet som tränare för tennisstjärnan Andy MurrayBianca Kronlöf gjorde succé med feministiska klipp på nätet. Nu är hon aktuell i filmen "Svenskjävel". Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm visar hur du kan träna med barnen. Ulrika Brydling lagar jordärtskockskojs med fläsklägg. Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-03-17 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8