Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 27 mars

 

Ikväll kommer Susan Lanefelt, 69 år gammal och still going strong. Hon vill få oss att jympa igen -  hon började med Farao.
Vi ser tillbaka på modet genom tiderna - och vårens träningsmode med Vardagspuls stylist Niklas Berglind
Ulrik Munther är aktuell med ny skiva med texter skrivna av Jonas Gardell
Och i köket står HusmorsornaEmma Hamberg och Anette Roswall redo att bjuda på en enkel, billig och kul hemmafest.
Välkommen till Fredagspuls!

Torsdag 26/3

 


Jessica Almenäs
 om hur hon får ihop vardagen med jobb, träning och pendlandet mellan Norge och Sverige. Migrän är ämnet för Vardagspuls läkare Viveca Gyberg. Programledaren Carin Da Silva är en av många som lider av migrän men hon har lärt sig hantera det. Dessutom tankeläsaren Henrik Fexéus som tagit hjälp av regissören Morgan Alling för att bli mer personlig på scenen. Ulrika Brydling lagar rödkålslasagne. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 25/3

 


Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin reder ut hur man bäst löser konflikter med sina barn. Kvällens programledare Agneta Sjödin har cykeltränat med tvåfaldiga världsmästaren Susanne Ljungskog. Folkpartiets ledare Jan Björklund lagar sin paradrätt – våfflor. Dessutom berättar han för första gången om sin och hustruns kamp för att få barn.

Tisdag 24/3

 


Özz Nujen
 korades 2014 till årets manliga komiker. Ni möter honom i Vardagspuls. Allt fler tonåringar blir glutenintoleranta i Sverige. Vad beror det på? Dietisten Anna Ottosson och läkaren Lars Browald reder ut. 24-åriga Therese Molander berättar om varför hon valde att gå ut offentligt med sin diagnos bipolär. Christian Hellberg lagar spansk fisksoppa med majstortillas. Programledaren Agneta Sjödin bakar eget glutenfritt fröknäcke.

Måndag 23/3

 


Skådespelaren Malin Arvidsson spelar Kerstin Holm i Arne Dahl-serien. I serien adopterar hon bort sin son, något som väckt tankar hos Malin som själv är adopterad. Komikern Cecilia von Strokirch berättar om hur det är att skaffa barn som ensamstående kvinna. Vardagspuls tränare Oscar Jöback visar träningsövningar för kontoret. Christian Hellberg lagar grillad broccoli med blåmögelost. Programledare: Agneta Sjödin.

Publicerad 2015-03-24 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8