Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Torsdag 2/4

 

Vardagspuls läkare Anders Hansen om hur livsstilen påverkar cancerrisken. Tomas Melén startade Hundlöpet, ett lopp där du springer tillsammans med din hund. Han berättar om hur hans hund hjälpte honom till en mer hälsosam livsstil. Darin berättar om sitt engagemang för utsatta barn och sjunger nya singeln "Ta mig tillbaka". Sommeliererna Niklas Löfgren och Fredrik Lundberg visar hur man luftar vin – med hjälp av en mixer. Årets kock Tomas Sjögren lagar kryddglacerad lammbog med stuvade grönsaker. Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 1/4

 

Vi gästas idag av fantastiska Pamela Andersson, chefredaktör för Topphälsa. För tre år sedan hittade läkarna en hjärntumör, stor som ett ägg. Pamela berättar för programledaren Kristin Kaspersen om hur hon lyckas ta tillvara varje dag – trots att hon var femte månad får vad hon kallar ett ”leva eller dö-besked”. Vi pratar också med Pamela om hur hon hanterar barnens rädsla. Som vanligt på onsdagar har vi Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin här som svarar på frågor om hur man ska prata med sina barn om svåra saker, som sjukdom och död. I köket har vi de värmländska barndomskamraterna och skådespelarna Johan Östling och Björn Starrin, just nu aktuella i TV-serien Ack Värmland. Här i vardagspuls lagar de farmor Astas pyttipanna - på hackkorv!

Tisdag 31/3

 

I kväll pratar vi om att påverka cancer med kosten. Vardagspuls dietist Anna Ottosson har en snabbguide om kost som ökar skyddet mot cancer. Ann-Catrin Nordin drabbades av bröstcancer för ett år sen och berättar om sin resa. Skaparen och huvudrollsinnehavaren av “Welcome to Sweden”, Greg Poehler, kommer på besök. Författaren Anna Jansson är aktuell med den 16:e delen i den populära “Maria Wärn”-serien. Dessutom äggspecial med Ulrika BrydlingProgramledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 30/3

 

TV-profilen Ellinor Persson drabbades av bröstcancer för drygt ett år sedan. Hon berättar om den tuffa resan tillbaka och får hjälp av vår träningsprofil Leila Söderholm som själv haft cancer. Marwa Karims dröm gick i uppfyllelse och fick träffa Zlatan. Hon kommer till studion och vår kock Christian Hellberg lagar torsk med ramslöksdipp. Dessutom berättar komikern Tobias Persson som är aktuell med sin första soloföreställning om hur lättkränkta vi svenskar är. Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-03-24 | Senast ändrad 2015-03-31 | marten@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8