Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 17/4

 


Efva Attling berättar om sin väg till framgång och om sin hårda träning. Andreas Moe, rösten bakom flera av Aviciis världshits, spelar sin nya singel. EU-politikern Anna Maria Corazza Bildt lagar sin paradrätt. Glada Hudikteatern rapporterar från sin träningsresa. Fredags-Farao är i studion. Programledare: Kristin Kaspersen.

Torsdag 16/4

 


Varför är det så svårt att sluta röka? Vardagspuls läkare Viveca Gyberg ger tips och råd. Niclas Rodhborn var en lovande hockeyspelare som blev förlamad efter en bilolycka. Han och hans bror Jesper samlar in pengar till ryggmärgsforskningen genom världsloppet Wings for life. Skådespelaren Kjell Bergqvist är aktuell med sina memoarer, och berättar om de okända syskonen som plötsligt dök upp. Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 15/4

 


Hur ska man göra när ens barn saknar vänner? Psykoteraputen Louise Hallin och dansaren Tobias Karlsson, som själv blivit utsatt för mobbing, tar upp detta svåra ämne. Författaren Åsa Hellberg berättar om hur det är att leva med en sexmissbrukare. Amerikanske artisten Joshua Radin uppträder och berättar om sin starka Sverige-koppling. Christian Hellberg lagar gös. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 14/4

 


Bingo Rimér
 och Katrin Zytomierska, som gjort succé med sin relationspodd, berättar om hur de hanterar sina olikheter. Dessutom visar de hur man gör nyttiga chokladbollar. Järnbrist är världens vanligaste bristsjukdom. Vardagspuls-Mia har själv drabbats. Professor Gunnar Birgegård berättar vad man kan göra för att slippa järnbrist. Vardagspuls dietist Anna Ottosson ger tips på järnrik mat. Kocken Christian Hellberg lagar mat hemma hos familjen Heidarian. Programledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 13/4

 


För några år sedan tvingades Sharzad Kiavash amputera båda benen – men det hindrar inte henne från att ligga i hårdträning inför Triathlon. Hyllade komikern Per Andersson berättar om succén med Grotesco. Vardagspuls träningsexpert Oscar Jöback visar hur du kan träna effektivt på bara fem minuter. Dessutom recenseras nya Apple watch av teknikexperten Peter Pettersson. Ulrika Brydling lagar en modern variant av blodpudding. Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-04-14 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8