Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 24/4

 


Kan Farao Groth få ett helt nytt liv med mindful eating? Det är värt ett försök i alla fall. Yogainstruktören Karin Björkegren Jones liv förändrades med bröstcancerdiagnosen, hon både lever och äter på ett nytt sätt. I köket lagar stjärnkocken Christian Hellberg härlig fredags-falafel. Rapduon Medina bjuder på premiären av låten "Tills vi koolar". Programledare: Kristin Kaspersen.

Torsdag 23/4

 


Svenskarna sover sämst i Europa. Läkaren Anders Hansen är på plats för att svara på dina frågor om sömn – och träning kan vara avgörande. Vi möter även armbryterskan Heidi Anderson, som laddade inför SM genom att vara tyst i tio dagar. Nya stjärnskottet Ida La Fontaine sjunger live i studion. Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 22/4

 


Få pratar om när graviditeten blir allt annat än harmonisk. Bryter tabut gör poddaktuella Nina Johansson och skådespelerskan Tilde Fröling som pratar om det svåra med att vänta barn. Psykoterapeuten Louise Hallin ger svar om den viktiga anknytningen. I köket bjuder skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg på "pulled älg". Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 21/4

 


Hur ska man äta för att maxa träningen? Det berättar näringsfysiologen Linda Bakkman. Skådespelaren Shima Niavarani leder jätteshowen Stand up for Stockholm, och berättar om sin revansch. Och journalisten Frida Boisen lär dig att bli proffs på sociala medier. Programledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 20/4

 


Hur springer man 50 lopp på ett år? Det är författaren Hillevi Wahls mål, som hon berättar mer om. Komikern Anna Blomberg är känd för sina vassa imitationer av bland andra Jimmie Åkesson och Maria Montazami, nu är hon show-aktuell. Trädgårdsmästaren Johan Orre lär dig att odla superbär hemma på balkongen. Och i köket bjuder stjärnkocken Christian Hellberg på korvspecial. Programledare: Agneta Sjödin.

Publicerad 2015-04-21 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8