Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 1/5

 

Glada kor är en riktig publikmagnet. Eko-bonden Elin Rydström berättar varför kosläpp blivit så populärt. Artisten Magnus Carlsson skapar fredagsstämning med hiten Möt mig i Gamla stan och låten teckentolkas live av Tommy Krångh, som gjorde succé i Melodifestivalen. Dessutom bjuder bartendern Jakob Sundin på läckra mjölkdrinkar. Programledare: Anna Brolin.

Torsdag 30/4

 

Fästingsäsongen är igång. Vardagspuls läkare Viveca Gyberg ger svar och avlivar myter om fästingbett och borrelia. Simstjärnan Emma Igelström berättar om sitt liv med ätstörningar och alkohol. Initiativtagarna till Freds-och kärlekståget, Antonia Armini och Ellen Målnias, berättar om succén. Christian Hellberg bjuder på grilltips. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 29/4

 


Agneta Sjödin
är tillbaka som programledare efter den svåra cykelolyckan! Kvällens ämne är fobier. Journalisten och debattören Cissi Wallin berättar om sin svåra bacillskräck. KBT- terapeuten Maria Farm ger sina bästa råd för hur vi ska hantera en fobi. Hjärnforskaren Katarina Gospich berättar om hur inredning och design kan påverka våra hjärnor och vårt välmående. Kvällens kock är ingen mindre än Thomas Ravelli som bjuder på sin paradrätt med fläskfilé.

Tisdag 28/4

 


Brunnsboskolan vann pris för sin skolmat – idag är personalen på plats och lagar mat. Skolmatsexperten Annika Unt Widell ger tips och råd. Programledaren Alex Hermansson bröt ryggen men kom igen, "Let's dance" gjorde honom folkkär. Här berättar han om vägen dit. Vi möter även matchaktuella boxaren Klara Svensson, som kan bli världsmästare på lördag. Programledare: Anna Brolin.

Måndag 27/4

 


Hur undviker man att ekonomin tar stryk efter en skilsmässa? Det drabbade komikern Yvonne Skattberg, aktuell med showen "Alla har råd". Hon och regissören Ann Westin är på plats. Civilekonomen Pingis Hadenius svarar på dina frågor om ekonomi. Vi pratar också gravidträning med träningsexperten Leila Söderholm och gravida retorikexperten Elaine Eksvärd. Programledare: Anna Brolin.

Publicerad 2015-04-27 | Senast ändrad 2015-04-28 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8