Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 15/5

 


Hur reagerar du på kritik? I dag berättar prisade hjärnforskaren Alva Appelgren hur vi bäst ger och tar feedback. I köket håller Hollywoodfrun Maria Montazami och dottern Sara Montazami hov, och lagar miniburgare. På plats är också resebloggaren Rosita Lincoln som vill få oss att våga resa med barnen. Och så bjuder dansbandsdrottningen Elisa Lindström på ny musik. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 13/5

 


Hur skiljer man sig bästa sätt och vad är egentligen bäst för barnen? Vardagspuls psykoterapeut
Louise Hallin hjälper till och Martin Melin delar med sig av sina tankar och erfarenheter kring att gå skilda vägar. Taffan Ako Taha har utsetts till en av Sveriges mest inspirerande unga kvinnor för sitt feministiska arbete i Irak och sitt engagemang för de människor som flytt undan IS. Anton Ewald spelar nya singeln Du och jag och berättar om livet efter knarkdomen. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 12/5

 


Hur hittar man kraft i livets motgångar? Det vet curling-legendaren Anette Norberg, som tog OS-guld när hon låg i skilsmässa och deltog i "Mästarnas mästare" när hon nyss avslutat sin cancerbehandling. Bokaktuella Sanna Lundell och Ann Söderlund berättar om att vara medberoende. Och så avlivar dietisten Annika Unt Widell några av de vanligaste matmyterna. Programledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 11/5

 


Skådespelerskan Maria Lundqvist gästar studion. Hon är aktuell med en mycket personlig föreställning om sin egen pappa som regisseras av Marias pojkvän, skådespelaren Kristoffer Hellström. Och så får vi lära oss allt om trendiga träningsformen Ruffie av grundaren Musse Hasselvall, som visar övningar på plats. Dessutom bjuder artisten och Eurovision-jurymedlemmen Isa på nya låten "Drum and bass". Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-05-04 | Senast ändrad 2015-05-11 | marten@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8