Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 22/5

 


Stor bröllopsspecial. Designern Lars Wallin visar vackra bröllopsklänningar och årets frisör Sofia Gadeby fixar de hetaste bröllopsfrisyrerna. Ola Salo bjuder på ett smakprov från sin första soloskiva. Ulrika Brydling lagar en trerätters bröllopsmeny. Programledare: Agneta Sjödin.

Torsdag 21/5

 


Nära 13 procent lider av IBS, känslig mage. En av dem är Farao Groth som får hjälp av dietisten Sofia Antonsson att hitta en mer magvänlig kost. Läkaren Viveca Gyberg lär oss mer om diagnosen. En av Sveriges bästa fotbollsdomare, Pernilla Larsson, gästar. Dessutom berättar Let's dance-domaren Dermot Cleminger om sin nyvunna andlighet. Kocken Christian Hellberg visar hur du gör de bästa grilltillbehören. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 20/5

 


Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin ger råd om bonusfamiljer. Måns Möller och resten av Coast 2 coast-gänget har nyss kommit hem till Sverige efter att ha cyklat 420 över USA. Nu gästar de studion. Niclas Wahlgren lagar sin paradrätt pasta vongole. Programledare: Agneta Sjödin.

Tisdag 20/5

 


Dietisten Annika Unt Widell lär oss om laktosintolerans. Vad innebär det egentligen och vilka är symptomen? Trädgårdsexperten Johan Orre lär oss allt om kål och ger sina bästa odlingstips. Dessutom gästar komikerna Nour El Refai och Özz Nujen som båda medverkar i turnén Sunny Standup i sommar. Christian Hellberg lagar en modern version av klassikern kåldolmar. Programledare: Agneta Sjödin.

Måndag 18/5

 


Alexandra Pascalidou var nära att ge upp när hatet blev värst men fortsätter trots rädslan. Nyligen blev hon utsedd till Årets Europé för sin kamp för alla människors lika värde. Nu gästar hon studion. 32 år gammal drabbades Helena Lindberg av svår MS och var nära att ge upp. I dag är hon elitcyklist. Ulrika Brydling lagar tre varianter på omelett. Programledare: Agneta Sjödin.

Publicerad 2015-05-19 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8