Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 29/5

 


Molly Sandén premiärspelar nya singeln "Like no one´s watching" – som handlar om att våga fuldansa. Hockeyproffset Nisse Ekman berättar om hur karriären fick ett abrupt slut när han drabbades av en stroke. Han gästar tillsammans med sin fru Danijela Rundqvist som just nu gör succé i Mästarnas mästare. Dessutom har dietisten Anna Ottosson spanat in de senaste diettrenderna, bland annat benmärgsbuljong. Ulrika Brydling lagar en härlig försommarbuffé. Programledare: Agneta Sjödin.

Torsdag 28/5

 


Kvällens gäst Jennifer Brown är aktuell med sin första skiva på sex år. Hon sjunger sin nya singel. Vardagspuls-Mia testar ayurveda och livsstilskonsulten Helena E Källgren ger ayurveda-tips. Läkaren Anders Hansen berättar om den senaste forskningen kring jetlag. Dessutom får vi tips på hur man kan motverka symptomen när man reser långt. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 27/5

 


Har du svårt att hantera ditt trotsiga barn. Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin ger alla föräldrar sina bästa råd. Caroline af Ugglas framträder snart på scenen i Dalhalla. Hon och 50-mannakören Kör för alla gästar studion och sjunger ut. Veckans gästkock är fotbollspelaren Anton Hysén som bjuder på sin paradrätt ugnsbakad laxfilé. Programledare: Agneta Sjödin.

Tisdag 26/5

 


Skådespelaren Björn Kjellman gör debut i årets "Diggiloo"-turné och tar oss med på repetitionen. Träningsexperten Leila Söderholm tipsar oss om hur vi håller igång på semestern. Och för första gången är det en helt kvinnlig besättning på ett av skeppen i Volvo Ocean Race – vi får en direktrapport från enda svenskan ombord, Anna-Lena Elled. Programledare: Agneta Sjödin.

Måndag 25/5

 


WHO larmar om fetmaepidemi i Europa. Folkhälsoministern Gabriel Wikström är i studion. Han stänger inte dörren helt för en framtida fettskatt. Hur ska fetma hos barn undvikas? Barnläkaren Sven Klaesson och Malin Agn från föreningen Sundare Barn svarar på frågor. Dessutom gästar bästa vännerna Mark Levengood och Henrik Johnsson, som gör allt ihop. Kocken Christian Hellberg lagar råstekt sallad med avocado och torsk "BLT-style". Programledare: Agneta Sjödin.

Publicerad 2015-05-26 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8