Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Säsongsfinal fredag 5 juni

 

I säsongens sista program blir det kockduell i köket mellan Ulrika Brydling och Christian Hellberg. Vi har skolat Fredags-Farao till skeppare lagom till båtsäsongen – varning för skrattfest! Melodifestival-succén Samir & Victor firar in fredagen med nya singeln ”Saxofuckingfon” och pratar nätkärlek. Programledare: Kristin Kaspersen

Varmt välkomna till kvällens Vardagspuls! 

Torsdag 4/6

 


Hur skyddar man sig bäst i sommarsolen? Vardagspuls läkare Viveca Gyberg hjälper till. Siavosh Derakthi bildade föreningen Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet som 19-åring. I kväll kommer eldsjälen och sommarprataren till studion och berättar om sitt möte med Barack Obama. Dessutom pratar vi med Mattias Sunneborn, en av Sveriges bästa längdhoppare genom tiderna, och tidigare squashstjärnan Jenny Åkervall om träning och psykisk ohälsa. Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 3/6

 


Psykoterapeut Louise Hallin hjälper oss planera inför sommaren. Hur ska man göra för att kunna njuta utan stress och oro?
Indiana Jones har fått konkurrens - av en småbarnsmamma! Arkeologen Maria Nilsson från Halmstad har blivit världskändis för sina sensationella fynd i Egypten och nu ska hennes jakt på de försvunna tempelstenarna bli tv-serie!
Och Anders Bagge är här och lagar sin paradrätt - en kräftstjärtsallad. Han har med sig artisten Amanda Asa som släpper sin första singel just idag.

Programledare är Kristin Kaspersen.

Tisdag 2/6

 


Kvällens paradrättskock är förmodligen Sveriges mest folkkära artist – Lill-Babs håller hov i köket och lagar bondomelett. Vardagspuls undersköterskegäng hade som mål att komma i form, i kväll får vi veta hur de lyckats. Krogshow-aktuella Andreas Lundstedt har blivit vän med sin sjukdom – i kvällens program berättar han om det. Programledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 1/6

 


Låtskrivaren och före detta ”Idol”-domaren Andreas Carlsson var inte nöjd med svenska skolan, så han startade sin egen tillsammans med favoritläraren Magnus Lundin. I kvällens program berättar han om det. Vi visar hur nya trenden jumping fitness fungerar, och träningsexperten Oscar Jöback visar hur studsmattan får dig i toppform. Och så möter vi modiga utrikeskorrespondenten Magda Gad, som på egen hand tagit sig an föräldralösa barn i Liberia efter ebola-katastrofen. Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-06-02 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8