Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Fredag 27/2

 

Steffo Törnqvist berättar för programledaren Agneta Sjödin om hur han håller formen. Vår egen Fredags-Farao är på plats i Let's Dance-studion och tar pulsen på årets tävlande. Tvillingssystrarna Elektra och Miranda Kilbey i hajpade bandet Say Lou Lou spelar hiten Nothing but a heartbeat. I köket lagar Ulrika Brydling fajitas från grunden.

Torsdag 26/2

 

Nu drar dansfesten Let´s Dance igång. Mia Rossling har tagit pulsen på Ingemar Stenmark.
Saga Becker från filmen Nånting måste gå sönder samtalar med programledaren Agneta Sjödin om att vara sig själv. 
Många drabbas av utmattningsdepression, men det går att förebygga. Vardagspuls läkare Anders Hansen reder ut och svarar på frågor och chattar under programmet med tittarna.
Och så kommer Andreas Weise hit - hur kaxig är han egentligen?

Onsdag 25/2

 

Hur ska man bete sig med alkohol runt sina barn? Louise Hallin svarar på era frågor. Louise Gren vågade aldrig ställa upp på bild på grund av sin skelning men en dag tog hon en selfie och överöstes med kärleksfulla reaktioner. Mia Rossling gör ett fysiktest. Journalisten Ann Söderlund lagar sin paradrätt: sotad lax med vattenmelon- och fetaostsallad och mangosalsa. Programledare: Agneta Sjödin.

Tisdag 24/2

 

Dietisten Anna Ottosson berättar om flexitariankosten. Körledaren Gabriel Forss besöker studion tillsammans med sin 100-mannakör. Låtskrivaren Bobby Ljunggren har vunnit Melodifestivalen fem gånger, i ett samtal med programledaren Agneta Sjödin berättar han om hur han blev beroende av sömntabletter. Kocken Christian Hellberg lagar blomkålssoppa.

Måndag 23/2

 

Vasaloppsspecial. Oscar Jöback tipsar om sista-minuten-tips för skidåkare. Två bröder har utmanat varandra att göra en svensk klassiker. Christian Hellberg kryddsteker en långa. Emma Green samtalar med kvällens programledare Agneta Sjödin om om mat, skilsmässa och naglar. Dessutom kommer Dan Ekborg och Kjell Sundvall till studion.

Publicerad 2015-02-24 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8