Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Thomas Ravelli Bild: Nyhetsbyrån TT

Thomas Ravelli: "Så håller jag formen"

"Spelar tennis med gamla fotbollskollegor"

Thomas Ravelli, den evige fotbollshjälten, numera föreläsaren, gästar Vardagspuls. Vi passar på att dra ur honom allt om träning och egna klädlinjen.

Publicerad 2015-04-28 | Vardagspuls

Med sin stora personlighet och sina insatser i målburen har Thomas Ravelli för evigt etsat sig in i fotbollshistorien. Och han verkar hålla god form även efter fotbollskarriären – i fjol tog han hem segern i "Mästarnas mästare".

Hej Thomas, hur tränar du i dag?
– Jag gör det i den utsträckningen att jag springer i skogen tre gånger i veckan, 30–45 minuter åt gången. Och så varvar jag med situps, ryggövningar och armhävningar. Ibland spelar jag golf, men det är ingen större ansträngning. Och så spelar jag tennis ihop med gamla fotbollskollegor, bland annat Thomas Wernerson.

Du har även en egen linje med träningskläder och sängkläder, hur kom det sig?
– Det är träningskläder, underkläder och sängkläder som skolklasser och idrottsföreningar säljer för att få ihop pengar till skolresor och cuper. Det var 1,5 år sedan vi drog igång det, och det är ju ett sätt att ge tillbaka. Det har gått jättebra och föreningarna har fått in mycket pengar.

Vad har du själv för krav på dina träningskläder?
– Viktigast för mig är att de är sköna att ha på sig och fyller en funktion. Mina privata träningskläder väljer jag inte för utseendet. Det blir sällan träningskläder i starka färger, även om det också kan fylla sin funktion ute i löparspåret.