Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
 

Ulrika Brydlings tofuwok med grönsaker

4 portioner

Ulrika Brydling bjuder på en smarrig wok med kryddiga smaker.
Så här lagar du receptet.

Publicerad 2015-12-01 | Ulrika Brydling

Ingredienser:

250 g tofu

2 msk riven ingefära

2 msk japansk soja

2 msk risvinäger

2 msk honung

½ st röd chili

1 stång färsk citrongräs

Saften och skalet från 1 lime

1 msk grön currypasta

2 msk rapsolja

1 burk kokosmjölk à 400 ml

2 dl mjölk

2 msk riven ingefära

½  dl fisksås

250 g äggnudlar

2 morötter

1 purjolök

500 g vitkål

2 msk smör-&rapsolja

1 tsk sesamolja

2 krm salt

2 krm svartpeppar

½ kruka thaibasilika

Gör så här

  1. Krama ur vätskan ur tofun och skär den i bitar, lägg i en skål. Blanda ihop riven ingefära, soja, vinäger och honung och häll över tofun. Låt marinera några timmar i kylskåp.
  2. Finhacka chili, krossa och hacka citrongräs samt finriv skalet på limen.
  3. Fräs grön curry och chili i lite olja i en kastrull. Häll på kokosmjölk, mjölk, riven ingefära, citrongräs, limesaft och -skal och låt koka ca 10 minuter. Häll i fisksås och ställ åt sidan.
  4. Koka nudlarna enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
  5. Stek tofun i sin marinad på hög värme i en panna till tofun har fin färg.
  6. Skär morötter, purjolök och vitkål i strimlor och fräs i en wokpanna i smör-&rapsolja på hög värme ca 4-5 minuter. (Om du inte har en wokpanna funkar en stor stekpanna, kastrull eller gryta också.)
  7. Häll i currysåsen, koka en minut.
  8. Lägg i nudlarna, rör om och låt allt bli varmt. Servera med den stekta tofun och strimlad thaibasilika.