Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Vietnamesiska vårrullar Bild: Arla köket

5 recept där du inte använder spisen

Smarrig mat för varma dagar

När en riktig värmebölja sveper över landet och att ställa sig framför en varm ugn eller spis är inte speciellt lockande. Men äta bör man annars… Vi bjuder på fem recept som du blir mätt, men inte svettig av!

Publicerad 2018-05-28 | Vardagspuls

Mat för varma dagar ska gå snabbt, vara mättande och helst inte involvera att sätta på spisen eller ugnen. Om maten dessutom är riktigt god och med fördel kan tas med ut på balkongen, verandan eller i parken då har man det perfekta sommarreceptet. Här bjuder vi på fem favoriter perfekta för värmeböljan!

Kalkonwrap med färskost och ärtskott

En god lunch eller matig utflyktsmat, den här wrapen med rökt kalkon, pistagenötter, ärtskott och torkade bär passar bra som båda!
Här hittar du receptet

Smoothiebowl med dadlar

En smoothiebowl är inte bara frukost eller mellanmål det passar också perfekt som en lättare middag. Den här med dadlar, avokado, äpple och spenat är dessutom en riktigt vitaminbomb! 
Här hittar du receptet

Fröig smörgås med banan, kanel och cottage cheese

Ett härligt kvällsmellis med den klassiska smakkombinationen banan och keso. Toppa med kanel och njut! 
Här hittar du receptet

Vietnamesiska vårrullar med räkor

En riktigt god och fräsch sommarrätt som du dessutom kan servera på sommarminglet. Rispapper går att köpa på de flesta större mataffärer. 
Här hittar du receptet

Reuben-smörgås med rostbiff

Den här klassiska amerikanska smörgåsen är riktigt matig och god. Rosta gärna brödet, om det inte är för jobbigt att ta fram brödrosten… 
Här hittar du receptet