Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
tunnbrödrulle sportlov fika Bild: Arla Köket

Sportlovsmat!

5 recept på matsäck som passar perfekt i skidbacken eller på utflykten

Äntligen sportlov! I alla fall i delar av landet. Hög tid för vintersport, stugmys och kvalitetstid med familj och vänner – men också för mat och fika som passar bra i ryggsäcken. Vi har tipsen som lyfter utflykten.

Publicerad 2017-03-01 | Senast ändrad 2018-02-21 | Vardagspuls

Pinnbröd med riven ost

Blanda ihop den enkla degen, ta med i en plastpåse och grilla degen virad runt en pinne på utflykten. Gott, mysigt och roligt för barnen!

Pannkaksrullar med färskost och honung

Sött, syrligt och barnvänligt, med en touch av kanel. Dessutom enkelt att ta med tack vare rullformen – tänk bara på att anpassa mängden fyllning och gör rullarna så där lagom tajta.

Varm äppeldryck

Fyll en temos med värmande och läskande äppeldryck med smak av ingefära och kanel. 

Tunnbrödrulle med kalkon, tomat, färskost och pesto

Ja, du hör ju själv... En riktigt härlig och mättande rulle fylld med massor av gott. Platseffektiva, stapelbara och precis vad man vill ha efter en halv dag i skidbacken eller -spåret.

Tomatsoppa med apelsin och kokos

Fyll termosen med en tomatsoppa som är lika värmande som den är uppiggande. Lägg i några bönor, till exempel edamamebönor, för lite extra matighet och tuggmotstånd. Den goda röran kan tas med separat, till exempel i en burk, och klickas direkt i kåsan eller muggen.

Smart tips: korv i termos!

Här är ett smart picknicktips för alla som gillar korv. Koka upp vatten, häll i en termos och lägg i några kokkorvar. Det varma vattnet håller korvarna varma hela dagen – så smart! Obs! Glöm inte att ta med en gaffel, en grillpincett eller något annat redskap att fiska upp korvarna med...

Vill du ha ännu fler tips och recept? På Arla.se hittar du ännu mer sportlovsmat!