Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
8 snabba frukostar med citrus Bild: Arla Köket

8 snabba frukostar med citrus

Just nu är det högsäsong för citrusfrukter. Bunkra upp med apelsin, grapefrukt och lime och börja dagen med en härlig och nyttig frukost laddad med C-vitamin. Här är 8 snabba frukostrecept!

Publicerad 2018-01-23 | Senast ändrad 2018-10-02 | Vardagspuls

Chiayoghurt med cottage cheese

Perfekt frukost om du ska träna samma dag, med proteinrik kvarg och keso och mättande chiafrön. Både apelsinen och granatäpplekärnorna innehåller mycket C-vitamin. 

Morotssmoothie med apelsin

Morot är inte bara en bra C-vitaminkälla, den smakar också superbra ihop med apelsin. Den här smoothien ger garanterat en bra start på dagen!

Grekisk yoghurt med apelsin och honung

Dröm dig bort till sol och värme med den här krämiga yoghurten med apelsin, honung och fiberrika nötter och frön.

Mangomjölk med apelsin

Starta dagen med en solgul mjölkdrink med mango och apelsin.

Apelsinsallad med fiberkick

Gör om den klassiska apelsinsalladen till en nyttig frukosträtt med hjälp av proteinrik keso och fiberrika frön.

Äppeljuice med mynta och lime

Kicka igång kroppen med en härlig injektion av äpple, mynta och lime!

Birchermusli

Frukostgröt från Schweiz som också kallas ”overnight oats”, eftersom du förbereder den kvällen innan. På morgonen gör du bara iordning lite färsk frukt och toppar muslin med. Snabbt och mättande!

Lime- och kokosmjölk

Lyxig mjölkdrink med smak av lime och kokos, och som blir extra mättande med mixad banan.