Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Student- och sommarbuffe Bild: Arla Köket

Bästa buffén till student och sommarfest

Student, födelsedag, sommarfest. Anledningarna att fira är många! Ska du bjuda många är en läcker buffé som du kan förbereda innan en perfekt lösning. Här är massor av goda recept att inspireras av!

Publicerad 2016-05-24 | Senast ändrad 2017-06-07 | Vardagspuls

Det kan vara precis lika gott att bjuda på en riktigt god paj, en stor skål med sallad, några olika sorters bröd, kex och ostar som att ha många olika rätter. Komplettera gärna med tunna skivor kallskuret eller andra delikatesser.

Ost och olivsnacks

Oliver, tärnad vitost och baguette som doppas i örtolja är perfekt som småplick när gästerna kommer. 
Här hittar du receptet

Smördegsinbakad sparris

Portionsinbakad sparris med krämig kronärtskocksröra, perfekt till fördrinken eller på buffébordet
Här hittar du receptet

Grönsallad med briedressing

Några bittra salladsblad som rosé och frisée är gott till den smakrika och krämiga dressingen.
Här hittar du receptet

Heta kycklingspett

Kycklingspett med chili och vitlök – perfekta att förbereda. Stek filéerna i stekpanna och lägg dem i glazen tills de ska grillas. 
Här hittar du receptet

Grillade lammfärsspett

Smakrika spett med krämig fyllning av färskost, ingefära och vitlök. Forma färsen tätt runt spetten så att fyllningen inte rinner ut. 
Här hittar du receptet

Smördegspizza med picklad rödlök

Frasig pizza med syrlig rödlök. Bjud i mindre bitar till drinken eller skär portionsbitar till huvudrätt eller på buffén.
Här hittar du receptet

Potatissallad med dragon

Selleriblad och kapris blir smakfull dekoration till potatissallad med dragon – perfekt på buffén eller till sommarens grillning! 
Här hittar du receptet

Sugen på mer? Här finns fler recept och mer inspiration till festen.