Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
tiramisu mec cottage cheese keso Bild: Arla Köket

Cottage cheese som du inte ätit den tidigare

7 recept du bara måste testa

Trolla med cottage cheese. Läckerheter som lasagne, plättar eller Tiramisu fungerar minst lika bra med cottage cheese. Den enda skillnaden är att det blir nyttigare.

Publicerad 2017-02-16 | Senast ändrad 2017-02-19 | Vardagspuls

Bananbåt med cottage cheese och vanilj

Powerfrukost eller smarrig dessert, du väljer.
Så här gör du bananbåten

Hallonsmoothie med cottage cheese

Len hallonsmoothie som är lika god till frukost som till mellanmål.
Så fixar du en smoothie

Vegetarisk lasagne med cottage cheese

Cottage cheese fungerar alldeles utmärkt i lasagnen som ett magrare alternativ till traditionell bechamelsås.
Så här gör du lasagnen

Rotfruktsplättar med cottage cheese och pepparrot

Bjud på vegetariska plättar med ett sting av pepparrot. Passar både som enskild rätt, som ett tillbehör eller på buffébordet.
Så här gör du de goda plättarna

Matmuffins med cottage cheese

Matiga cottage muffins fungerar utmärkt att frysa in. Perfekta att ta fram om du får oväntat besök.
Så här gör du matiga muffins

Tiramisu med cottage cheese

Traditionell Tiramisu är oftast gjord med mascarponeost. Testa den här minst lika goda men fettsnålare varianten med cottage cheese.
Recept på Tiramisu med cottage cheese

Tomatcouscous med cottage cheese-röra

Den här rätten kan ätas som den är eller som tillbehör. Tar max 10 minuter att göra så det är en perfekt bjudrätt.
Recept på tomatcouscous med god röra