Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Kycklingpaj Bild: Arla Köket

Pajer för alla smaker!

7 recept som lyfter helgen

Matpajer kommer i många olika färger och smaker. Bjud hem vänner eller familj och servera pajen med en stor sallad. Här bjuder vi på 7 recept med allt från kyckling till lakto-vegetariskt.

Publicerad 2017-03-30 | Vardagspuls

Glutenfri västerbottenpaj

En stor favorit! Pajen blir riktigt krämig med smak av härlig ost. Mandelmjölet i degen passar alla magar.
Gör så här

Kycklingpaj

Kyckling är en stor middagsfavorit. Den här krämiga pajen som är smaksatt med creme fraiche passar bra både till middagen, picknicken och buffén.
Gör så här

Laxpaj med spenat

En klassiker med smak av spenat och lax. Servera gärna med en sallad på gröna blad och en god dressing.
Gör så här

Broccolipaj med ädelost

Kombinationen broccoli och ädelost är oslagbar! Den här krämiga pajen gör du på glutenfritt bovetemjöl.
Gör så här

Medelhavspaj

Ett lakto-vegetariskt alternativ med härliga smaker av vitlök, bladspenat, cottage cheese och svarta oliver.
Gör så här

Broccoli- och brysselkålspaj med getost

En härlig paj för dig som föredrar att inte äta kött eller fisk. Den här läckra pajen bär smaker av broccoli, brysselkål och getost i ett frasigt pajskal med hackad mandel på toppen.
Gör så här

Tacopaj

En fredagsklassiker. Den här pajen är het med smak av köttfärs och ost. Servera med tacochips, svalkande gräddfil och grönsallad. Vill du inte ha köttfärs i pajen kan du lätt byta ut den mot ett vegetariskt alternativ som quornfärs eller sojafärs. Gör så här

Deg till matpaj

Här är ett bra grundrecept på klassisk pajdeg som du kan använda för matpajer.

Lyxig pajdeg med ägg

I den här lite lyxigare pajdegen har vi ersatt vattnet med ägg för en mer porös och frasig paj.