Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
våfflor med cottage cheese recept Bild: Arla Köket

Fira våffeldagen!

9 recept på våfflor

Den 25 mars är det Våffeldagen. Fira med oss på Vardagspuls. Här bjuder vi på 9 våffelrecept med allt från traditionella våfflor till lite mer hälsosamma varianter gjorda på cottage cheese.

Publicerad 2017-03-23 | Senast ändrad 2018-03-21 | Vardagspuls

Traditionella våfflor

Många föredrar att köpa våffelsmet på pulver men faktum är att det är busenkelt att göra sin egen smet. Med ägg i smeten blir våfflorna extra matiga. Hetta upp ett våffeljärn och använd rikligt med smör så att smeten inte fastnar. Servera med sylt och grädde eller nyttigare alternativ som cottage cheese och honung.
Gör så här 

Våfflor med getostcreme

Ett annorlunda recept på våfflor för dig som älskar ost! Våfflorna är gjorda på dinkelmjöl och har en underbar smak av getost, rosmarin och honung.
Gör så här

Hälsovåfflor

Det går att njuta av våfflor utan att få i sig för många kalorier. Våfflorna är gjorda av dinkelmjöl, havrekli och linfrön och serveras med blåbär eller andra färska bär och frukter. Vill du att våfflorna ska bli lite extra krämiga kan du toppa dem med cottage cheese.
Gör så här

Spenatvåfflor med lax

  

Kombinationen lax och spenat är helt enkelt ljuvlig. Ett perfekt alternativ för dig som föredrar matigare våfflor framför den söta varianten.
Gör så här

Våfflor med cottage cheese

Cottage cheese är inte bara gott som topping på mackor och pannkakor. I det här receptet har du cottage cheese för att göra våfflorna lite extra matiga. Toppa med färska bär och frukt och njut.
Gör så här

Våfflor med ost- och lökfräs

De här matiga våfflorna avnjuts tillsammans med en god sallad gjord på ost och rödlök.
Gör så här

Chokladvåfflor

Ett måste för den som älskar choklad. Servera med vispad grädde och toppa med färsk mynta. Så vackert! 
Gör så här